fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  ZADNJE INFORMACIJE PRED SMILE LJUBLJANA “SPECIAL EDITION”

  ZADNJE INFORMACIJE PRED SMILE LJUBLJANA “SPECIAL EDITION”

  Smile Nation družina! Sedaj gre zares! Festival Smile Ljubljana “Special Edition” je že za vogalom, zato smo pripravili blog z VSEMI INFORMACIJAMI O IZVEDBI in poteku festivala, da bo dogodek potekal res VARNO in da bo med 27. in 30. avgustom 2020 na Letnem telovadišču Ilirija v Ljubljani (bit.ly/LokacijaSmileSE) šlo vse kot po maslu. Zato beri naprej!

  Da bi zagotovili varnost vseh udeležencev, hkrati pa vam omogočili nepozabno zabavo, smo v sodelovanju z NIJZ prizorišče vsak dan razdelili na 22 sektorjev – v vsakem bo 20 ljudi. Vsi sektorji so ločeni med sabo vsaj 2 metra na vseh straneh, vsak pa bo označen s posebno barvo in številko. V enem sektorju bo 5 miz za 4 osebe, lastne prenosne toalete in koš za smeti, ki se bodo razkuževali na predpisano časovno obdobje. Vsak sektor bo imel prav tako določenega natakarja, ki bo skrbel za nošenje pijače (cenik najdete spodaj), ki bo tokrat zaradi preventivnih varnostnih ukrepov izjemoma samo v zaprti embalaži. Vso osebje bo opremljeno z rokavicami in maskami, na majicah pa bodo imeli označene številke, na katerem sektorju se lahko gibljejo. 

  POZOR: Vstopnica mora biti na vaše ime, to pa na dogodku dokažete z osebnim dokumentom. Na prizorišče lahko vstopite samo v primeru, da ne kažete znakov okužbe s COVID-19, in če se v preteklih 14-dneh niste nahajali v rizičnih državah. 

  Vaša vstopnica za Smile Ljubljana “Special Edition” vključuje:

  – 10 € popusta na pijačo na dogodku ????

  – Sedišče in mizo s prijatelji, toaleto in natakarja v sektorju na dogodku

  – 50 % popusta pri nakupu early bird vstopnice za Smile Festival 2021 ????️

  – 10 € popusta pri agenciji Supra Travel

  – Hud večer z dobro glasbo ????

  – NUJNO POTREBNO ZABAVO PO ZATIŠJU OD MARCA! 

  – Smile nahrbtnik z majico, Smile masko za obraz in drugimi darilci sponzorjev ???? 

  (Vsebino nahrbtnika lahko vidite spodaj.)

  POSTOPEK NA VHODU

  Za vašo varnost bo letos vstop na prizorišče potekal malo drugače, in sicer po naslednjem postopku:

  1. Razkuževanje rok

  2. Meritev temperature

  3. Prejem obrazne maske

  4. Podpis izjave

  5. Pregled vstopnice in dokumentov

  6. Pridobitev zapestnice na podlagi sektorja, v katerem je obiskovalec

  7. Telesni varnostni pregled

  8. Prevzem nahrbtnika z darilci

  Na prizorišče bo možno vstopiti od 17.00 dalje, dogodek pa se bo zaključil ob 00.00. Prehajanje zaradi varnosti letos ni možno – ko vstopiš, ostaneš notri do konca oziroma do takrat, kadar želiš. Ponoven vstop na prizorišče po odhodu ni možen. Zaradi varnosti letos na dogodku prav tako ne bo cashless zapestnic kot ste jih bili navajeni do zdaj, prav tako pa NE BO GOTOVINSKEGA PLAČEVANJA. Vso plačevanje bo potekalo preko BREZSTIČNEGA PLAČEVANJE S PLAČILNIMI KARTICAMI. Manj skrbi in večja varnost.

  Kot že veste, bo vse dni dogodek spremljal odličen line-up tako tujih kot slovenskih izvajalcev! Slovenija je Nizozemsko pred nekaj dnevi sicer uvrstila na rdeči seznam, od koder sta tudi naša dva headlinerja. Po dogovarjanjih je Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo le odobrilo našo prošnjo, da lahko Fedde Le Grand, Maurice West in njuni ekipi vstopita v Slovenijo. Glavna zvezda bo tako nizozemski prvokategornik FEDDE LE GRAND, ustvarjalec radijskih in festivalskih hitov, mojster house in EDM ritmov, sodelavec globalnih glasbenih zvezd, kot so Madonna, Shaggy, Coldplay, The Chainsmokers in Ida Corr ter aktualna #30 na prestižni lestvici Top 100 DJs. Le kateri žurer ne pozna njegovih klasik, kot so “Put Your Hands Up For Detroit”, “Let Me Think About It”, “So Much Love”, “Sparks”, “Skank” …

  Premierno se bo slovenski publiki predstavil MAURICE WEST, producent in eden najhitreje vzpenjajočih se mladih didžejev. Za varovanca dueta W&W skrbi agencija Armina van Buurena, podpirajo pa ga tudi mojstri, kot so Tiësto, Hardwell, Steve Aoki, KSHMR. Ob nastopih na Ultri in glavnem odru Tomorrowlanda je zadnji dve poletji pobarval tudi s hitoidnima remiksoma klasik “Everytime We Touch” (Cascada) in “Rhythm Of The Night” (Corona) ter avtorsko petardo “The Kick”.

  Družbo jima bo delala še ženska predstavnica PRETTY PINK! Očarljiva rožnata gospodična, ki je ena od najbolj znanih didžejk v Nemčiji! Njena deep house glasba vas bo popeljala v ekstazo in poskrbela za odlično atmosfero. Nastopili pa bodo tudi domači rezidenti TIM URBANYA, CHRNS, JOSH SHOMEN in MINLESS. Prvotno predvidena Kosta Radman in Mari Ferrari pa sta zaradi težav z vstopom v državo morala svoj nastop žal odpovedati.

  URNIK NASTOPAJOČIH

  *Urnik bo vse dni enak, le prva dva izvajalca se bosta zamenjala – v četrtek bo nastopil Minless, druge dni pa Josh Somen.

  Posebna zahvala gre letos Mestni občini Ljubljana, Šport Ljubljana, NIJZ in pa Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, brez katerih dogodek tokrat ne bi zaživel. Hvala za vso podporo in zaupanje ter se vidimo že jutri na edinem tovrstnem elektronskem festivalu v Sloveniji v tem trenutku! ????

  CENIK PIJAČE

  *Vsa pijača na dogodku bo letos zaradi preventivnih varnostnih ukrepov izjemoma samo v zaprti embalaži.

  VSTOPNICE

  You don't have permission to register