fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  TO JE BIL SMILE NATION SLOVENIA 2021!

  TO JE BIL SMILE NATION SLOVENIA 2021!

  Dragi Smile Nation Slovenia family, pozdravljeni v novem tednu in novem blogu. Za začetek bi se radi iz srca zahvalili vsem obiskovalcem, izvajalcem, partnerjem, sponzorjem in vsem drugim zaslužnim za izvedbo neponovljivega spektakla. Ponosni smo, da nam je v trenutnih nepredvidljivih časih uspelo izvesti dogodek takšne razsežnosti in se zapisati v zgodovino, kot eden izmed prvih večjih “normalnih” festivalov v zadnjih dveh letih. 

  Spektakularni nastopi Nervo, Quintina, Marnika, Kosta Radmana, Tima Urbanye in Minlessa pa se nam bodo zagotovo vtisnili v spomin za zmeraj. 

  Naelektreno ozračje, pozitivna energija, obilo dobre zabave in še več odlične glasbe – to je bil Smile Nation Slovenia 2021! 

  24. junija 2021 je bila čudovita slovenska prestolnica Ljubljana obdana s soncem, holi barvami, izvrstno glasbo in neverjetno energijo. 7. edicija Smile Nation Slovenia je bila več kot uspešna. Po uspešnem Smile Ljubljana Special Edition, ki nam ga je uspelo izvesti lani, smo ponovno premikali meje mogočega in na stadionu Ilirija poskrbeli za nepozabno doživetje, ki je narisalo nasmeh na obraz več tisoč udeležencem.

  Čeprav se je čez dan temperatura dvignila nad 35 stopinj, so se najpogumnejši obiskovalci festivala vseeno pridružili zabavi in preizkusili svoje spretnosti v elektronskem rodeu, XXL nogometu, ameriškem gladiatorju in v XXL box ringu. Ko se je temperatura končno začela normalizirati, so se ljudje lahko tik preden je na oder stopil italijanski hitmaker Marnik, pridružili slovenski femme fatale Patricii Pangeršič na zabavni in barviti skupinski vadbi.

  Spektakularni večer se je začel z Marnikom, nadarjenim italijanskim DJ-em, ki se lahko pohvali z uspešnim skladbami ‘Bella Ciao’, ki je bila ustvarjena s Steveom Aokijem, ‘Bazaar’ in ‘Alone’ s KSHMR, ‘Children of a Miracle’ z Don Diablom in seveda najnovejšim hitom ‘Candyman’ z R3habom. Množico je ogrel s svojo nalezljivo energijo, glasbenimi uspešnicami in progresivnimi house hiti.

  Naslednji, ki je prevzel Smile Nation oder, je bil nizozemski superzvezdnik DJ Quintino. Množica je ponorela, ko je umetnik začel spuščati hite drugega za drugim, kar je povzročilo neobvladljivo količino energije pod odrom. Zvezdnik je najbolj znan po svojih velikih big room in elektro house uspešnicah, zato seveda v Quintinovem setu niso manjkale old school skladbe, kot sta njegova sodelovanja ‘Mayhem’ s Steveom Aokijem in ‘Freak’ z R3habom, pa tudi nekaj novih hitov, kot so ‘Quechua’ in sveži še ne izdani ‘ID’ komadi, ki bodo kmalu izšli. Občinstvo je s svojim neverjetnim nastopom pripeljal na višjo raven in jih dodobra ogrel za zaključek večera.

  Vrhunec dogodka je bil zagotovo nastop avstralskih sester dvojčic Liv in Mim, ki imata slovenske korenine. Zanje je bila to neverjetna priložnost – vrniti se v državo, ki jim je tako pri srcu, in nastopati pred množico ljudi, s takšno energijo in navdušenjem kot jo imate le vi,  Smile Nation family. Nervo, ki trenutno kraljujejo kot najvišje uvrščene ženske DJ-je na seznamu Top 100 DJ Mag-a, so zagotovo popoln paket. S svojim ognjevitim duhom, neprimerljivo energijo in odličnimi uspešnicami sta v najkrajšem možnem času postali ljubljenki večtistočglave množice.

  Veliki finale noči se je odvil, ko se je Quintino pridružil sestrama Nervo na odru, da skupaj zaključijo nepozaben dan. Zadnji mix je zajemal skladbe Icona Pop ‘I Love It’, Quintinovo skladbo, ki jo je ustvaril skupaj s Sandrom Silvo ‘Epic’ in nato še zadnja skladba večera –  z Gammerjev flip ‘Zombie’ izvajalca Ran-D.

  Spektakularen in nepozaben zaključek neverjetne edicije Smile Nation Slovenia!

  Tudi letos bi se še posebej radi zahvalili našim sponzorjem in partnerjem, brez katerih dogodka ne bi mogli izpeljati. 

  Cenimo vas in izredno smo hvaležni za vašo podporo v trenutni situaciji, da verjamete v nas in nam pomagate uresničiti našo vizijo. 

  Hvala za zaupanje ter pomoč pri pripravi varnega nepozabnega spektakla: Tuš, Heineken, Coca Cola, g3spirits, Supra Travel, KO Agency, Wet ‘n’ Wild, Subrina, Alpenbauer, Halls, Oshee, Šport Ljubljana in Mestna občina Ljubljana!

  Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice in se vidimo kmalu!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register