fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  SmileZagreb Special Edition

  SmileZagreb Special Edition

  Pozdrav smile nacijo, dugo vam nismo pisali. Zadnjih nekoliko mjeseci pratili smo situaciju vezanu uz koronavirus i odlučili da nam je vaše zdravlje najbitnije. Ne možete ni zamisliti koliko nam je bilo teško kad smo zaključili da ove godine nećemo organizirati utrku i da se nećemo gađati holi bojama. Ali znate kako kažu, kad vam život da limune napravite limunadu! Zato vam pozivamo na Smile Zagreb Special Edition. Party se održava 25.09. u Gallery klubu na Jarunu, a što se lineupa tiče za dj pultom će stajati: Fynolla, DJ Rea, Dallerium, Kosta Radman i Pablo Panda. Cijena ulaznice je 100 kuna i mogu se kupiti preko sustava Entrio. Moramo naglasiti kako smo zbog pandemije odlučili smanjiti broj posjetitelja na 500, a druženje starta u 17 sati i završava u ponoć.

  Kako bi vam naše druženje što duže ostalo u sjećanju, pobrinuli smo se da doma odnesete i suvenir. Svi koji kupe ulaznicu i dođu na party, osim dobre zabave na poklon dobivaju i SMILE torbu iznenađenja.

  S obzirom sam smo u zadnjih nekoliko dana dobili puno upita vezanih za ulaznice u nastavku teksta možete pronaći sve informacije koje vas zanimaju.

  Ukoliko ste već kupili ulaznicu za Smile Zagreb — bilo da se radi o ulaznici za trčanje i party ili samo za party — ista vrijedi i za novu lokaciju. Ako vam nova lokacija i program ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do četvrtka (24.09.2020.) u ponoć.

  Vrijeme da se pozdravimo s ljetnom sezonom i na najbolji mogući način ugazimo u jesen. Šest najboljih zagrebačkih DJ-a, na jednoj od najpoznatijih terasa u gradu i tulum koji se ne zaboravlja. Nabacite smješak, povedite prijatelje i vidimo se na Smile Zagreb Special Edition!

  You don't have permission to register