fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Smile Nation Slovenia predstavlja: Smile at Home

  Smile Nation Slovenia predstavlja: Smile at Home

  Vikend je za nami in pripravljeni smo na nov teden! Upamo, da ste si tudi vi uspeli odpočiti, napolniti baterije in ste ready na sveže izzive! V tokratnem blogu smo za vas na enem mestu zbrali prve štiri Smile at Home live sete, ki smo jih skupaj s Smile izvajalci pripravili v preteklem letu.

  Nove epizode Smile at Home prihajajo zelo kmalu – spremljaj nas in poskrbi, da boš med prvimi izvedel/a, kje in s kom bomo posneli naslednjega. 

  Kosta Radman

  Izvajalec s katerim smo pričeli serijo Smile at Home je Kosta Radman, mlad Hrvaški DJ in producent, ki se z glasbenim ustvarjanjem ukvarja že skoraj celo življenje. Na naših preteklih dogodkih vas je zabaval z energičnimi hiti elektronske plesne glasbe in navduševal s svojo nalezljivo pozitivo.

  Rooftop set je bil posnet v Ljubljani, na eni izmed lepših lokacij, s popolnim razgledom na čudovito mestno jedro. V eni uri boš lahko slišal/a več kot 15 hitov, kot na primer Don’t Start Now – Dua Lipa (Dom Dolla Remix), In The Middle – David Guetta & Martin Solvieg, On My Mind – Diplo & Sidepiece, Wanna Go Dancin’ – FISHER in mnoge druge! 

  Antonio

  Drugi v seriji setov Smile at Home je bil posnet z vzhajajočim Hrvaškim talentom Antoniom. Odpravili smo se v Savudrijo, na Hrvaško, v vilo Sarah in zate posneli dinamičen house set. V uri in pol boš lahko užival/a ob groovy hitih svetovnih house ustvarjalcev, kot Hooked – Martin Ikin, San Frandisco – Dom Dolla, Hangin’ Out With Charlie – Camelphat in Grooves on the Vinyl – Gorgon City. Antoniov skrben izbor 20 hitov ti bo zagotovo popestril dan, te napolnil z energijo in te popeljal nazaj v brezksbrne poletne dni.

  Tim Urbanya

  Tretji izvajalec, ki je v seriji Smile at Home setov predstavil svoje spretnosti za mešalno mizo je bil Slovenski talent Tim Urbanya. Tim navdušuje publiko s svojimi melodičnimi tech house in house seti, prav tako pa te vsak petek pozdravlja v svojem tedenskem pregledu glasbenih novosti v RH 202 na Valu 202.

  Za snemanje seta smo se odpravili na slovensko obalo, natančneje na Piransko obzidje. Enourni set bo tvoj zvesti spremljevalec ob dnevih, ko potrebuješ nekaj dodatne razvedritve, si pripravljen/a na žur, ali se preprosto želiš sprostiti ob prvovrstnih house hitih. V izboru, ki ga je zate pripravil Tim Urbanya boš tako lahko zasledil/a hite kot Sundancing – Jamie Jones & Alan Fitzpatrick, Two Left Feet (Dario D’Attis Remix) – Rasmus Faber ft. Ohrn, Coffee in the Morning – Detroit Swindle & Jitwam in Stop This Flame (The Black Madonna Remix) – Celeste.

  Josh Somen

  Ali si razpoložen/a za mešanico R’n’B, house in tech house hitov? Naš četrti gost v seriji Smile at Home setov je bil Josh Somen, ki slovi po svojih R’n’B, hip hop, house, pop in tech house ritmih. Če si ga kdaj že uspel/a slišati, potem veš o čem govorimo – s svojo energijo in zapeljivimi ritmi te bo brez dvomov uspel privabiti na plesišče. Snemanje seta je potekalo na čudovitem stolpu Vinarium, v Lendavi. Josh je poskrbel za odličen glasbeni izbor, ki je v kombinaciji z dih jemajočim razgledom še dodatno prišel do izraza.

  V enournem setu boš tako lahko užival/a ob hitih kot so Got 5 On It (Original Rework) – Daniel Dubb, Starry Night (Original Mix) – Peggy Gou, Movin’ On (Original Mix) – Nic Fanciulli in The Ballad Of Hollis Brown (Super Flu ReDings) – Nina Simone.

  V prihodnjem tedenskem blogu bomo s tabo delili še ostalih nekaj Smile at Home setov, ki jih najdeš na našem YouTube kanalu, do takrat pa priporočamo ogled katerega izmed zgornjih glasbenih poslastic.

  Vstopnice za fizični in virtualni dogodek so že v prodaji, svojo pa si lahko zagotoviš še danes na entrio.si. Količina early bird vstopnic, po ceni 29€ je omejena, povpraševanje pa ogromno – priporočamo nakup v čim krajšem času.

  Več informacij o dogajanju in nastopajočih pa sledi kmalu. Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register