fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Smile Nation Slovenia predstavlja: Smile at Home, 2. del

  Smile Nation Slovenia predstavlja: Smile at Home, 2. del

  Smile Nation Slovenia family, pozdravljeni v novem blogu in zadnjem tednu januarja! Prvi mesec novega leta prihaja k koncu, do dogodka leta pa nas tako loči le še pet mesecev. Vstopnice za fizični dogodek izredno hitro kopnijo, do zdaj ste jih pokupili že več kot 60%! Če svoje še nimaš si jo lahko zagotoviš na entrio.si, prav tako so še vedno možne menjave starih vstopnic za nove in nakup virtualnih vstopnic za spletni prenos Smile Nation Slovenia, po ceni 10€.

  V današnjem blogu smo zate kot obljubljeno zbrali še ostalih pet Smile at Home setov, ki smo jih skupaj s talentiranimi izvajalci snemali v preteklem letu.

  Nove epizode Smile at Home prihajajo zelo kmalu – spremljaj nas in poskrbi, da boš med prvimi izvedel/a, kje in s kom bomo posneli naslednjega. 

  Roland Leesker

  Izvajalec s katerim smo ustvarljali peto epizodo Smile at Home v čudovitem Motovunu na Hrvaškem, je nemški multitalent Roland Leesker. DJ in producent posveča svoje življenje elektronski glasbi že od leta 1989, ko je v Frankfurtu prvič nastopil kot House DJ. Njegova strast do glasbe se je z leti samo še večala – čez dan je prodajal vinilne plošče v trgovini Delirium Records, ponoči pa nastopal kot rezident v raznih klubih. Dandanes je najbolj poznan po svojem prepoznavnem house zvoku in glasben založbi Get Physical Music.

  V enournem Smile at Home setu je postregel z umirjenimi, zasanjanimi house ritmi, popolnimi za sprostitev po napornem dnevu. Slišal/a boš lahko hite kot Best Of Me – Sailor & I, Riders – DJ Clock, I Am You – Pezzner, The Truth – biz in druge.

  Minless

  Mlad, talentiran DJ in producent Minless je bil naslednji gost v seriji Smile at Home live setov. Minlessovi glasbeni začetki segajo v leto 2012. Takrat je pri komaj 16 letih izdal prvi EP Breaks, kmalu za tem je izdal singel Summer, ki je nastal v sodelovanju z Žanom Serčičem, do sedaj pa se lahko pohvali že s kar nekaj odmevnimi sodelovanji. Kot na primer priredbami Forever Young in Toca’s Miracle v sodelovanju s Saro Lamprečnik, avtorska skladba Black & White, ki jo je izdal z Gajo prestor, ter najnovejša skladba, ki jo je ustvaril skupaj z Davidom Amaro – Free Minds. 

  V Minlessovem Smile at Home setu, ki smo ga posneli v Charlie’s Bar v Umagu boš slišal/a mešanico elektronski plesnih skladb in popularnih hitov, kot Nobody Knows – Julian Jordan feat. Feldz, Break My Heart (Joris Voorn Remix) – Dua Lipa, Gimme Gimme – Lee Cabrera and Kevin McKay feat. Bleech in Just Be Good To Me – Earth n Days.

  Mobo

  Soustanovitelj glasbene založbe Magnetik Music, talentiran DJ in producent Mobo je z nami ustvarjal sedmo epizodo Smile at Home. Mlad glasbenik se je na sceni najbolj uveljavil z glasbeno založbo Magnetik Music, ki jo je ustanovil leta 2015 v sodelovanju z Chamae in Dean Deen. Izvajalci založbo predstavijo kot energijo med temo in svetlobo, tišino in hrupom, dušo in duhom, je srečanje glasbe in tistih, ki živijo življenje skozi glasbo. Za snemanje smo se odpravili na Stari grad Celje, kjer smo ob čudovitem pogledu na mesto uživali v enournem setu, v katerem nas je Mobo razvajal s house in tech house poslasticami. Slišali smo lahko sveže single, underground skladbe in Mobotov Acid Lodge, ki ga je ustvaril v sodelovanju s Chamae.

  Popoln set za trenutke, ko se želiš sprostiti, odjadrati v svet domišljije in dati možgane na off.

  Fynolla

  Mlad vzhajajoč DJ in producent Fynolla nas je s svojimi klubskimi house ritmi zabaval v osmi epizodi Smile at Home. Zagrebčan se v glasbenih vodah razvija že od leta 2016, ko je začel s produkcijo elektronske plesne glasbe. Skozi leta ustvarjanja raznolikih elektronskih žanrov se je z letom 2018 usmeril v produkcijo house glasbe. Tako njegov značilen zvok zajema mešanico klubskih, plesnih ritmov in bolj umirjenih, lounge komadov.

  V svojem enournem setu nam je Fynolla predstavil skladbe kot so Complex (Serge Devant Remix) – Jonas Rathsman, Sirens (My Friend Remix) – Icarus, What Can I Do – A-Trak & Loods in Into The Surf (Hot Since 82 Remix) – Foals.

  CHRNS

  V zadnji epizodi Smile at Home se nam je pridružil talentiran DJ in producent CHRNS, ki se lahko pohvali z zavidanja vrednimi izdajami skladb na globalnih založbah Armada, Proximity in Revealed Recordings. CHRNS je najbolj poznan po svojem značilnem progresivnem house zvoku, pozitivni energiji in nepozabnimi festivalsko obarvanimi seti, v katerih ne manjka popularnih hitov, ter elektronskih plesnih skladb, ki jih še nisi slišal/a, a te bodo zagotovo očarali.

  Tudi tokrat te s svojim setom ne bo pustil ravnodušne/ga, v eni uri je CHRNS-u namreč uspelo nanizati kar 25 odličnih skladb. Vključil je namreč zelo raznolike hite, kot na primer Gods Plan – Drake, Loco Contigo – DJ Snake, J Balvin, Tyga, No Sleep (DubVision Remix) – Martin Garrix & Bonn, med drugim tudi svoje single In Your Head in Running.

  Vstopnice za fizični in virtualni dogodek so že v prodaji, svojo pa si lahko zagotoviš še danes na entrio.si. Količina early bird vstopnic, po ceni 29€ je omejena, povpraševanje pa ogromno – priporočamo nakup v čim krajšem času. Več informacij o dogajanju in nastopajočih pa sledi kmalu. Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register