fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  SMILE LJUBLJANA “SPECIAL EDITION” BO ZAŽIVEL ŠE LETOS!

  SMILE LJUBLJANA “SPECIAL EDITION” BO ZAŽIVEL ŠE LETOS!

  Dragi Smile Nation! Končno je prišel trenutek, ko lahko oznanimo, da bomo letos spet skupaj spisali zgodovino. Po 5 spektakularnih dogodkih, neštetih nasmehih, preplesanih dnevih in neprespanih nočeh, se tudi letos nismo vdali, ampak se za vas trudimo, da nam bo največjo zabavo letošnjega poletja uspelo varno izpeljati. Za vas imamo nov termin in nekaj prilagoditev glede na trenutne zdravstvene razmere ter zakonske omejitve. Ne glede na to – Smile Festival gre naprej! = )

  FESTIVAL SMILE LJUBLJANA “Special Edition” bo potekal med 28. in 29. avgustom 2020. Slovenija se je namreč z virusom spopadla zelo uspešno in trenutna situacija kaže, da se bo stanje do avgusta že dovolj umirilo, da bo izvedba festivala možna na varen način. Kljub temu pa smo, zaradi še vedno aktualne omejitve zbiranja na javnih prostorih, morali dogodek razdeliti na dva dni, saj je vaša varnost poleg zabave še vedno na prvem mestu. Prav tako pa so zaradi trenutnih razmer do zdaj napovedani nastopajoči odpovedali svoj nastop. Zato aktivno delamo na tem, da vam omogočimo nov vrhunski line-up na mednarodnem nivoju, ki vas ne bo razočaral, in bo poskrbel za neverjetno zabavo po tem dolgem obdobju “suše”. Line-up bo znan v prihodnjih dneh. 

  Mnogi izmed vas ste nam v tem času pisali in nas prosili za več informacij, a smo jih težko podali, saj jih tudi sami nismo imeli. Prireditvena industrija je bila ob nastopu krize prva, ki je morala prenehati z delovanjem, prav tako pa je zadnja, ki bo ponovno lahko zaživela. V festival Smile Ljubljana smo vložili veliko truda, ljubezni in energije, prav tako pa smo čutili dolžnost do vas, da vam ponovno omogočimo nepozabno izkušnjo, ki vam bo ostala za vedno v spominu. Zaradi vaše podpore in ljubezni, ki ste nam jo izkazali v preteklih petih letih Tuševega Teka Barv in jo še vedno izkazujete, smo naredili vse, da bo dogodek letos zaživel in poskrbel za otvoritev nove generacije festivalov pri nas. Skupaj nam bo uspelo.

  Želimo si, da bi se konec avgusta z nami zabavali v največjem možnem številu. Ker pa razumemo, da se kdo izmed vas, zaradi različnih razlogov, dogodka leta ne bo mogel udeležiti, vam omogočamo naslednje 4 možnosti. Izberete pa lahko seveda samo ENO!

  1. ŽE KUPLJENO VSTOPNICO ZA SMILE LJUBLJANA UNOVČITE ZA SAMO 1 DAN NA LETOŠNJEM “SPECIAL EDITION” DOGODKU in PREJMITE 10 € BONUSA, KI GA LAHKO PORABITE ZA PIJAČO NA LETOŠNJEM DOGODKU.

  2. MENJAJTE ŽE KUPLJENO VSTOPNICO SMILE LJUBLJANA ZA KATERIKOLI SMILE DOGODEK V LETU 2021.

  3. MENJAJTE ŽE KUPLJENO VSTOPNICO SMILE LJUBLJANA ZA URADNI SMILE “MERCH” (MAJICE IN HOODIE) V VREDNOSTI KUPLJENE VSTOPNICE.

  4. ZAHTEVAJTE VRAČILO DENARJA ZA NAKUP VSTOPNICE (V skladu s 65. členom v Uradnem listu RS, št. 80/2020, z dne 30.5.2020, se kupcu izda vrednotnica, ki je veljavna 24 mesecev. Če je imetnik ne unovči v tem času, lahko v 14 dneh po preteku tega obdobja od organizatorja zahteva, da mu v 14 dneh od prejema zahtevka vrne znesek vrednotnice.).

  Podrobnosti in vse informacije o zgornjih 4 možnostih vam javimo v naslednjih dneh. Cene vstopnic v prodaji ostajajo enake!

  Zavedamo se, da je trenutno podanih veliko novih informacij. Želimo, da veste, da je vaša varnost na prvem mestu in da bomo na “Special Edition” dogodku poskrbeli za vse potrebne ukrepe ter končno omogočili težko pričakovane poletne nasmehe, zabavo, druženje in dobro glasbo vsem, ki se nam bodo ob koncu poletja pridružili na težko pričakovanem dogodku leta.

  Poleg novosti glede dogodka, vam s ponosom najavljamo, da bo v roku enega tedna zaživela tudi naša nova spletna stran s spletno trgovino našega uradnega mercha in streaming platformo, ki bo zaživela še v tem mesecu. Preko nje bomo v času do dogodka vsak petek izvajali live stream-e različnih izvajalcev iz različnih lokacij po Sloveniji. To poletje bo naše! Več o tem pa v prihodnjih dneh.

  O vseh novostih in podrobnostih – tako glede same izvedbe dogodka kot glede vračil in menjav vstopnic, vas bomo obveščali na naših družabnih omrežjih (Facebook in Instagram) in v blogih na naši spletni strani v prihodnjih dneh. Mi ostajamo pozitivni in nasmejani, saj se bomo samo na tak način konec avgusta ponovno skupaj zabavali, več informacij o vsem pa bo znanih kmalu, zato vas prosimo za razumevanje in potrpljenje. 

  Smile with us Smile Nation Family.


  You don't have permission to register