fbpx

PREBERI: Pomembne informacije o Smile Nation 2022

Smile Nation 2022 se neustavljivo približuje in za vas smo pripravili vse pomembne informacije o dogodku, ki se bo odvil v soboto, 25. 6. 2022. V današnjem blogu tako z vami delimo pomembne informacije o dogodku, celotno časovnico, točno lokacijo in predstavitve izvajalcev, ki se bodo predstavili na festivalu.

Časovnica dogodka

Vrata prizorišča odpremo ob 20.30 uri in takrat pričnemo tudi z nastopi svetovnih in regionalnih zvezd, ki nas bodo navduševali s skrbno izbranimi hiti, odlično energijo in vrhunskim showom. Pestro dogajanje bo trajalo pozno v noč in se predvidoma zaključilo ob 4.00 uri.

Časovnica:

21:00 - 22:00 Maynamic
22:00 - 23:00 Clay Clemens
23:00 - 00:00 Kosta Radman
00:00 - 01:15 Topic
01:15 - 02:30 W&W
02:30 - 03:30 Mandy
03:30 - 04:00 Maynamic

Lokacija dogodka

Smile Nation 2022 poteka v Ljubljani, in sicer v klubu Cvetličarna, na naslovu Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana. Do Ljubljane lahko z drugih koncev Slovenije prispete z vlakom ali avtobusom, prav tako pa je zelo uporabna tudi aplikacija »Prevozi«, kjer se lahko z drugimi dogovorite za prevoz do prestolnice.

Nastopajoči

W&W: Nizozemski duo, ki je znan po svojem raznolikem, uporniškem slogu, ki združuje melodične elemente Trance-a s surovimi zvoki Electra in Progressive House-a. Trenutno kraljujeta na 14. mestu DJ Mag Top 100 DJ lestvice, svoje oboževalce pa združujeta na plesiščih največjih festivalov, kot so Tomorrowland, Ultra Music Festival in EDC. S svojimi odličnimi plesnimi hiti kot so 'Bigfoot', 'Arcade', 'Chakra', 'Repeat After Me' in 'Rave Culture' sta si prislužila podporo svetovno znanih zvezd, med drugim tudi Hardwella, Armina van Buurena, Tiësta, Dimitri Vegasa & Like Mike-a ter Davida Guette.

Mandy: Belgijska Hard Dance zvezdnica s svojo energijo, odločnostjo in vedno večjo bazo oboževalcev se je uspela prebiti od nastopov v majhnih Belgijskih klubih do svetovno znanih festivalov, kot sta Tomorrowland in Defqon.1! S svojimi vrhunskimi remixi in samostojnimi hiti je dosegla že več kot 40000000 predvajanj. Zaslovela pa je s hardstyle priredbami znanih hitov kot so Tiëstov "Jackie Chan", "Instagram", ki so ga v originalu producirali Dimitri Vegas & Like Mike in David Guetta ter vsem dobro poznana skladba Swedish House Mafie "Don't You Worry Child".

Topic: Hitmaker nemško-hrvaških korenin je svojo kariero je začel leta 2014 z izdajo prvega hita 'Light It Up', ki se je takoj uvrstil na svetovne glasbene lestvice. Za svoje vrhunske hite je prejel nominacijo za nagrado MTV Europe Music Awards 2016 in Teen Choice Awards 2018. S svojim aktualnim singlom 'Breaking Me' pa postavlja povsem nove standarde v žanru, ki ga opisuje kot "melanholično plesno glasbo". S svojimi vrhunskimi hiti zavzema svetovne odre največjih festivalov, kot so Tomorrowland Winter, Creamfields in vsem dobro znani Exit Festival!

Kosta Radman: Hrvaški multitalent, ki nas je s svojo glasbo razveseljeval že na preteklih dogodkih. Energija, ki ji ni para in vsem dobro znani hiti so zagotovo recept za nepozaben večer!

Clay Clemens: Lokalna zvezda elektronske plesne glasbe, ki doma in v tujini pridno osvaja najbolj vroče klubske ter festivalske odre. Navdušil te bo s svojo karizmo, skrbno izbranimi skladbami ter showom, ki te bo dodobra ogrel za vrhunec večera.

Maynamic: Simpatičen štajerski producent in DJ, ki ga lahko prepoznamo skozi kombinacijo electro house festivalskih energičnih ritmov, ki se prepletajo z groove zvoki ter se raztezajo vse do progressive house-a.

Ostale informacije

Žurajte varno: držite se s prijatelji in pazite drug na drugega. Ne pozabite poskrbeti za hidracijo, da se boste počutili dobro.

Trezno na cesto: če na dogodek prihajate z avtom, se v naprej dogovorite, kdo bo vozil nazaj in ne bo konzumiral alkohola. Tudi prijatelji poskrbite, da voznik ne bo pod vplivom alkohola ali drog, da boste vsi varno prispeli nazaj domov iz dogodka leta.

Nov koncept: Za obiskovalce smo v letošnjem letu pripravili tudi povsem prenovljen koncept, ki vam bo omogočil, da izkusite doživetje spektakularnih svetovnih klubskih zabav na domačih tleh.

Kaj prinesti s sabo:

- Veljaven osebni dokument
- osebno izkaznico ali potni list
(Smile Nation sicer nima omejitve starosti, kljub temu pa polnoletni dobijo zapestnico, saj se na dogodku toči alkohol).
- odbit outfit (priporočamo Smile Merch =) )
- dobro voljo, odprtost do drugačnosti in spoštljivost
NASMEH!

Starostna omejitev:

Starostne omejitve ni. Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice pa starši oziroma skrbniki prevzamejo vso odgovornost.

Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu zakon določa, da je med 24.00 in 5:00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se točijo alkoholne pijače.

Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice! Ne pozabi pa na vstopnice in si svojo zagotovi še danes na:

Se beremo! =)

© 2022 Smile Festival d.o.o.