fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Predstavljamo: SMILE NATION SLOVENIA

  Predstavljamo: SMILE NATION SLOVENIA

  Zvesti podporniki Smile Nation in Tuševega Teka Barv, ljubitelji zabave, športa in odlične glasbe! Ponovno se vračamo in za vas pripravljamo nekaj nepozabnega! Zavedamo se, da je bilo leto 2020 za vse nas težko, zato smo se še dodatno potrudili in pripravili fenomenalen lineup ter varno dnevno in nočno dogajanje, ki vam bo ponovno pričaralo nasmeh na obraz. 

  Leto 2020 je bilo polno izzivov, takšnih in drugačnih, prvotnih planov žal nismo uspeli uresničiti, smo pa zelo ponosni, da se lahko pohvalimo kot EDINI večdnevni glasbeni  festival v Evropi to poletje. Ob odlični glasbi smo se veselili na Smile Ljubljana Special Edition, dogodku, ki se nam bo za vedno vtisnil v spomin.

  Za 2021 ostajamo optimistični. Verjamemo, da se bo situacija v svetu kmalu izboljšala in se bomo lahko ponovno brezskrbno a z odgovornostjo družili v Ljubljani, 24. junija 2021, na nepozabnem doživetju leta – SMILE NATION SLOVENIA. V sodelovanju s Šport Ljubljana, podporo Mestne občine Ljubljana ter redni komunikaciji z NIJZ se trudimo razviti najboljšo možno rešitev za vse.

  Ker se zavedamo, da bo še vedno veliko naših obiskovalcev imelo pomisleke glede druženja smo za vas v letu 2021 pripravili HIBRIDNI dogodek kjer se boste lahko odločili med virtualnim dogodkom (spletni prenos Smile Nation Slovenia dogodka) in fizičnim dogodkom. Ne glede na vašo odločitev, boste vsi kupci vstopnic kot vsako leto dobili paket presenečenja poln dobrot in uporabnih daril. 

  Pripravite se na dan veselja, smeha, odlične glasbe in dogajanja primernega za vse generacije. Tudi tokrat vas ne bomo pustili na cedilu z mnogimi dnevnimi aktivnostmi, tako športnimi, kot zabavnimi, seveda pa na dogodku ne bodo manjkale niti HOLI barve. 

  Kot se spodobi pa smo poskrbeli tudi za nepozabno nočno dogajanje, kjer vas bodo z energičnimi ritmi elektronske glasbe zabavali svetovno znani izvajalci. Prvo ime, ki ti ga predstavljamo sta NERVO.

  Avstralski karizmatični sestri dvojčici NERVO s svojo nalezljivo pozitivno energijo in odlično glasbo osvajata svet že več kot 10 let. Sigurno si že slišal/a katerega od njunih največjih hitov – Revolution, Hold On, Like Home ali You’re Gonna Love Again. Ljubljenki svetovnih množic sta trenutno najvišje uvrščeni ženski DJ-ki, z zavidanja vrednim 20. mestom na Top 100 DJ Mag lestvici. 

  VSTOPNICE NA VOLJO OD DANES NAPREJ!

  Z današnjim dnem (20.12.2020) bodo na voljo prve vstopnice, prvih 24 ur bodo namenjene izključno menjavi starih (Smile Ljubljana 2020) vstopnic. V ponedeljek 21.12.2020, od 20:00 in do 31.12.2020 do 23:55, pa bodo na voljo Super Early Bird vstopnice po ceni 25€. Prav tako si lahko od takrat naprej zagotoviš tudi vstopnico za virtualni Smile Nation Slovenia dogodek (spletni prenos), po Super Early Bird ceni 10€.

  KAKO ZAMENJATI VSTOPNICO

  Za vse, ki svoje 2020 vstopnice še niste zamenjali za novo lahko to še vedno storite. Postopek je zelo enostaven:

  Na že kupljeni vstopnici za Smile Ljubljana poiščite 12-mestno unikatno kodo vstopnice oziroma številko vrednotnice. Ena koda velja za zamenjavo ene vstopnice (ne glede na to, ali imate kupljeno celodnevno ali nočno vstopnico).

  Na povezavi https://www.entrio.si/event/smile-nation-slovenija-2021-8305  v mesto za promocijsko kodo vpišite vašo 12-mestno unikatno kodo in kliknite potrdi.

  Prikazala se vam bo skrita kategorija vstopnic za dnevno in nočno dogajanje Smile Nation Slovenija 2021. Izberite ENO vstopnico in kliknite nadaljuj.

  Dokončajte nakup tako, da se prijavite s svojim Facebook računom, obstoječim Entrio računom, ali kot nov uporabnik.

  Po končanem nakupu boste na elektronsko pošto prejeli novo celodnevno vstopnico za Smile Nation Slovenija 2021. Do vstopnice imate prav tako dostop v svojem Entrio profilu pod zavihkom “Moje vstopnice”, če ste registriran uporabnik.

  POZOR! Če ste svojo vstopnico za Smile Ljubljana 2020 že menjali za vstopnico brez sektorjev za Smile Ljubljana “Special Edition”, nato pa je niste zamenjali za vstopnico s sektorji, lahko s kodo iz PRVOTNE VSTOPNICE, torej te za Smile Ljubljana 2020, ponovno izvedete menjavo za dogodek v letu 2021.

  KAKO DO 50% POPUSTA NA VSTOPNICE

  Za vse, ki ste se udeležili Smile Ljubljana Special Edition pa smo pripravili 50% popust na Smile Nation Slovenia vstopnice. Kako dostopate do popusta:

  Na že kupljeni vstopnici za Smile Ljubljana Special Edition (datum) poiščite 12-mestno unikatno kodo vstopnice oziroma številko vrednotnice. Ena koda velja za zamenjavo ene vstopnice (ne glede na to, ali imate kupljeno celodnevno ali nočno vstopnico).

  Na povezavi https://www.entrio.si/event/smile-nation-slovenija-2021-8305 v mesto za promocijsko kodo vpišite vašo 12-mestno unikatno kodo in kliknite potrdi.

  Prikazala se vam bo skrita kategorija vstopnic za dnevno in nočno dogajanje Smile Nation Slovenia 2021. Izberite želeno vstopnico, kliknite nadaljuj in obračunan vam bo 50% popust na vstopnico.

  Dokončajte nakup tako, da se prijavite s svojim Facebook računom, obstoječim Entrio računom, ali kot nov uporabnik.

  Po končanem nakupu boste na elektronsko pošto prejeli izbrano vstopnico za Smile Nation Slovenija 2021. Do vstopnice imate prav tako dostop v svojem Entrio profilu pod zavihkom “Moje vstopnice”, če ste registriran uporabnik.

  Več informacij o dogajanju in nastopajočih pa sledi kmalu. Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register