fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Predstavljamo nov Smile Nation Merch!

  Predstavljamo nov Smile Nation Merch!

  Za nami je prvi teden januarja in priprave na junijski Smile Nation Slovenia 2021 so že v polnem teku! Z novim letom smo za vas pripravili tudi nekaj novosti v našem Smile Nation Shopu. Dodali smo nov merch in hkrati znižali staro kolekcijo. 

  V ponudbo smo dodali pet raznobarvnih majic z različnimi motivi, ki ti bodo definitivno pričarali nasmeh na obraz. 

  Zraven majic smo dodali še dva nova, izboljšana modela hoodijev. Ne samo, da boš v njih izgledal/a odlično, so tudi popolna oprema za mrzle zimske dni.

  V Smile Nation Shopu pa lahko najdeš še pisane nahrbtnike, stilske maske in majice in lanske kolekcije, ki so trenutno znižane na 15€. Preglej ponudbo in poskrbi za svojo opremo za prihajajoč dogodek!

  Smile Nation Slovenia 2021 se počasi, a vztrajno približuje, vstopnice za fizični dogodek pa vedno bolj hitro kopnijo. Zato si zagotovi svojo early bird vstopnico, po ceni 29€ v čim krajšem času na entrio.si, zberi svojo party ekipo in se nam pridruži na nepozabnem spektaklu! Čez dan se boš lahko udeležil/a raznih zabavnih športnih aktivnosti, obarval/a svoje prijatelje s HOLI barvami, zvečer pa užival/a ob energičnih ritmih prvovrstnih izvajalcev.  

  Na samem dogodku bo seveda poskrbljeno za varnost, higieno in upoštevanje navodil, s katerimi bomo preprečili morebitne okužbe s COVID-19. Če pa imaš vseeno pomisleke glede druženja v množici, a vseeno ne želiš zamuditi dogajanja, se nam lahko pridružiš v virtualni obliki. Z nakupom vstopnice za virtualni prenos Smile Nation Slovenia 2021, po ceni 10€, si zagotoviš ogled dogodka iz prve vrste, kar iz udobja lastnega doma. Prav tako je v ceno vstopnice vključen še nahrbtnik presenečenja, opremljen z dobrotami in raznimi uporabnimi darili.

  Več informacij o dogajanju in nastopajočih pa sledi kmalu. Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register