fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  PREBERI: Vse informacije o Smile Nation Slovenia 2021

  PREBERI: Vse informacije o Smile Nation Slovenia 2021

  Dragi Smile Nation Slovenia, pozdravljeni v novem tednu in novem blogu. Poletje se je tudi uradno pričelo in kako bolje zakorakati v novo obdobje kot v družbi prijateljev na nepozabnem dogodku leta. V današnjem blogu z vami delimo še zadnje pomembne informacije o dogodku, celotno časovnico, lineup in predstavitve izvajalcev, ki se bodo predstavili na festivalu.

  Potek dogodka

  Dogodek se bo pričel ob 15:00 uri, od takrat naprej bo možen vstop na prizorišče in brezplačna menjava podatkov na vstopnicah. Ob 16:00 se bo pričelo dnevno dogajanje, kjer se boste lahko preizkusili v različnih zabavnih aktivnostih in se dodobra ogreli za večerno dogajanje s Patricio Pangeršič, ki bo ob 18:30 odvodila brezplačno vodeno vadbo. Zajemala bo ogrevanje, plesno-vadbeni in raztezni del, zato ne pozabite na športna oblačila, obutev in obilo pozitivne energije!

  Ob 19:00 se bo uradno pričel večerni del dogajanja na katerem bodo nastopile svetovno znane zvezde Nervo, Quintino in Marnik, pestro dogajanje pa se bo zaključilo ob 00:00.

  Časovnica:

  15:00 – Začetek dogodka in možnost vstopa

  16:00 – Začetek dnevnega dogajanja

  18:30 – Nasmejano športanje s Patricio Pangeršič

  19:00 – Začetek nočnega dogajanja

  Lineup:

  16:00 – 17:30 Minless

  17:30 – 19:00 Tim Urbanya

  19:00 – 19:55 Kosta Radman

  20:00 – 21:05 Marnik

  21:10 – 22:25 Quintino

  22:30 – 00:00 Nervo

  Za zdaj ste že dodobra spoznali avstralski dvojčici NERVO, ki vas bosta s svojo karizmo in neprimerljivo energijo zabavali v četrtek.

  Z velikim veseljem pa vam sporočamo, da v Slovenijo in na Smile Nation Slovenia prvič prihaja nizozemski zvezdnik Quintino, ki že leta osvaja glavne odre svetovnih festivalov in kraljuje na Top 100 DJ Mag lestvici.

  S svojimi hiti “Go Hard”, “Mayhem”, “Party Never Ends”, “Freak” in mnogimi drugimi navdušuje ljubitelje elektronske glasbe že več kot 20 let.

  Za čas svoje kariere si je s svojim ustvarjanjem priboril podporo najboljših izvajalcev in producentov kot so Steve Aoki, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, R3hab, Timmy Trumpet, Tiësto in Afrojack.

  Na Smile Nation Slovenia bomo lahko uživali ob njegovih energičnih progresivnih, big room house ritmih. 

  Kot druga se bosta v večernem delu na našem odru predstavila Italijanska multitalenta Marnik.

  Leta 2017 sta izdala svoj prvi hit “Children of a Miracle”, ki je nastal v sodelovanju z nizozemskim zvezdnikom Don Diablom. To je bila zanju velika prelomnica, ki ju je umestila med najbolj obetajoče vzhajajoče zvezde elektronske glasbene scene.

  Med večje uspehe kariere si štejeta soustvarjanje hitov s svetovnimi zvezdami, kot “Bazaar” s KSHMR-jem, “Bella Ciao” s Steve Aoki-jem, “Supernova” z Lil Jon-om in “Candyman” z R3hab-om. 

  Ob svojem prvem obisku festivalskega spektakla v Sloveniji bosta več tisoč glavo množico navduševala s progresivnimi house ritmi in EDM-om. 

  Seveda pa ne smemo pozabiti na lokalne talente, ki vas bodo dodobra ogreli za nepozaben spektakel in poskrbeli za odlično popoldansko ter večerno vzdušje. Z vami bodo:

  Kosta Radman – Hrvaški multitalent, ki nas je s svojo glasbo razveseljeval že na preteklih dogodkih. Energija, ki ji ni para in vsem dobro znani hiti so zagotovo recept za nepozaben večer! 

  Tim Urbanya –  Domačin Tim vas bo s svojimi groovy house ritmi zabaval v poznih popoldanskih urah. S skrbno izbranimi skladbami bo poskrbel, da nihče ne bo obstal pri miru. 

  Minless – Mlada vzhajajoča zvezda Minless je tretji izmed lokalnih talentov, ki vas bodo dodobra ogreli pred prihodom izvajalcem svetovnega ranga. Navduševal vas bo s svojo pozitivo in karizmo ter odličnimi elektronskimi plesnimi hiti! 

  POMEMBNE INFORMACIJE

  Vstop na dogodek

  Vstop na dogodek bo možen z veljavno vstopnico v digitalni ali tiskani obliki od 15. ure dalje.

  Pred vstopom boste morali predložiti tudi enega izmed naslednjih dokazil: negativen izvid PCR ali HITREGA testa za COVID-19, potrdilo o prebolelosti COVID-19 ali potrdilo o zaključenem cepljenju proti COVID-19.

  Priporočamo, da se testirate en dan pred dogodkom v svojem domačem kraju, na eni izmed brezplačnih testnih točk. V kolikor nimate te možnosti, bo v parku Tivoli postavljena točka za testiranje pred dogodkom. V tem primeru priporočamo čimprejšnji prihod, s katerim se boste lahko izgonili morebitni gneči.

  Kako priti na dogodek

  Smile Nation Slovenia 2021 poteka v Ljubljani, in sicer na letnem telovadišču Ilirija, pri bazenu Ilirija. Do Ljubljane lahko z drugih koncev Slovenije prispete z vlakom ali avtobusom, prav tako pa je zelo uporabna tudi aplikacija »Prevozi«, kjer se lahko z drugimi dogovorite za prevoz do prestolnice.

  V Ljubljani pa lahko za prevoz do prizorišča uporabite mestni avtobus. In izstopite na naslednjih postajah:

  Gosposvetska (hotel Lev) – vozijo avtobusi številka 1, 1B (ta vozi v petek, ko je praznik), 1D, 3, 3B, 5, 7, 7L, 8, 25, N1 (nočna), N3 (nočna) in N3B.

  Tivoli – vozijo avtobusi številka 1, 1B (ta vozi v petek, ko je praznik), 1D, 3, 3B, 5, 7, 7L, 8 in 25.

  Če pa se na dogodek odpravite z avtom pa lahko uporabite enega izmed naslednjih izvozov:

  • Prihod po ljubljanski južni obvoznici (z Notranjske, Primorske, Dolenjske) – izvoz Ljubljana – Zahod (Ljubljana – Vič, Industrijska cona Vič) in po izvozu zavijete desno, proti centru Ljubljane.
  • Prihod po ljubljanski zahodni obvoznici (z Gorenjske) – po izhodu iz šentviškega predora zavijete na izvoz Ljubljana – Sever (H3) in nato avtocesto zapustite pri izvozu Ljubljana – Sever, Ljubljana – Center in zavijete desno proti Tivoliju.
  • Prihod po ljubljanski severni obvoznici (s Štajerske) – pri razcepu Zadobrova zavijete na izvoz Ljubljana – sever, Ind. cona Moste, Ljubljana Nove Jarše (H3) in zapustite avtocesto pri izvozu Ljubljana – Sever, Ljubljana – Center ter zavijete levo proti Tivoliju.

  Vreme

  Pričakujemo vroče in sončno vreme. Priporočamo uporabo kreme za sončenje z zaščitnim faktorjem, sončna očala in primerna oblačila. V primeru dežja, pa s seboj prinesite primerno obutev in nepremočljiva oblačila.

  Brezstično plačevanje

  Kot je že znano, na dogodku ne bo gotovinskega poslovanja. Hrano in pijačo boste lahko plačevali le s plačilnimi karticami.

  Varnost in okolica

  Žurajte varno: držite se s prijatelji in pazite drug na drugega. Ne pozabite se okrepčati, poskrbeti za hidracijo, da se boste počutili dobro.

  Trezno na cesto: če na dogodek prihajate z avtom, se v naprej dogovorite, kdo bo vozil nazaj in ne bo konzumiral alkohola. Tudi prijatelji poskrbite, da voznik ne bo pod vplivom alkohola ali drog, da boste vsi varno prispeli nazaj domov iz dogodka leta.

  Ravnanje z odpadki: ne mečite odpadkov po tleh, ampak v za to namenjena odlagališča. Nihče si ne želi žurati na smetišču!

  Kaj prinesti s sabo:

  • Potrdilo o negativnem izvidu COVID-19 testa, prebolelosti COVID-19 ali potrdilo o cepljenju.
  • Veljaven osebni dokument – osebno izkaznico ali potni list (Smile Nation Slovenia sicer nima omejitve starosti, kljub temu pa polnoletni dobijo zapestnico, saj se na dogodku toči alkohol).
  • Plačilno kartico za nakup hrane in pijače, saj bo na dogodku omogočeno le brezstično plačevanje.
  • Zaščito proti soncu.
  • Odbit outfit (priporočamo Smile Merch =) ).
  • Dobro voljo, odprtost do drugačnosti in spoštljivost.
  • NASMEH!

  Več informacij o dogodku najdete v našem festivalskem priročniku TUKAJ.

  Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice! Ne pozabi pa na vstopnice in si svojo zagotovi še danes na Entrio.si!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register