fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  PREBERI: Vse informacije o menjavah vstopnic za Smile Nation Slovenia 2021

  PREBERI: Vse informacije o menjavah vstopnic za Smile Nation Slovenia 2021

  Smile Nation Slovenia, pozdravljeni v novem tednu in novem blogu. Tokrat smo za vas na enem mestu zbrali vse aktualne informacije o vstopnicah. Torej menjavah, uporabi kod in promocijskih cenah. Ponovno vas bomo popeljali skozi postopek menjave, da razjasnimo celoten proces in vam olajšamo pot do nove vstopnice za Smile Nation Slovenia 2021.

  1. Menjava Smile Ljubljana 2020 vstopnice za Smile Nation Slovenia 2021 vstopnico

  Za vse, ki svoje 2020 vstopnice še niste zamenjali za novo lahko to še vedno storite. Postopek je zelo enostaven:

  Na že kupljeni vstopnici za Smile Ljubljana poiščite 12-mestno unikatno kodo vstopnice oziroma številko vrednotnice. Ena koda velja za zamenjavo ene vstopnice (ne glede na to, ali imate kupljeno celodnevno ali nočno vstopnico).

  Na povezavi https://www.entrio.si/event/smile-nation-slovenija-2021-8305  v mesto za promocijsko kodo vpišite vašo 12-mestno unikatno kodo in kliknite potrdi.

  Prikazala se vam bo skrita kategorija vstopnic za dnevno in nočno dogajanje Smile Nation Slovenija 2021. Izberite ENO vstopnico in kliknite nadaljuj.

  Dokončajte nakup tako, da se prijavite s svojim Facebook računom, obstoječim Entrio računom, ali kot nov uporabnik.

  Po končanem nakupu boste na elektronsko pošto prejeli novo celodnevno vstopnico za Smile Nation Slovenija 2021. Do vstopnice imate prav tako dostop v svojem Entrio profilu pod zavihkom “Moje vstopnice”, če ste registriran uporabnik.

  POZOR! Če ste svojo staro vstopnico poleti že zamenjali za Smile Ljubljana “Special Edition” brez sektorjev, nato pa je niste zamenjali za nov dogodek s sektorji, ki se je odvijal 27., 28. In 29.8.2020, lahko s kodo iz PRVOTNE VSTOPNICE (Smile Ljubljana 2020) ponovno izvedete menjavo za Smile Nation Slovenia 2021 vstopnico.

  Vsem, ki ste vstopnice zamenjali že lani ponovna menjava ni potrebna. Če je na vaši vstopnici kot ime dogodka naveden Smile Festival 2021 ali Smile Nation Slovenia 2021 je vstopnica veljavna. 

  1. Kaj lahko storim, če menjava ni uspešna?

  Če pri menjavi vstopnice pride do napake se vprašamo naslednje:

  • Ali sem vstopnico morda že zamenjal/a za Smile Ljubljana Special Edition (27., 28., 29.8.2020)? Sem, torej vstopnice ne morem zamenjati ponovno.
  • Ali sem vstopnico morda že zamenjal/a za paket Smile mercha? Sem, torej vstopnice ne morem zamenjati ponovno.
  • Ali sem vpisal/a 12 mestno-kodo iz PRVOTNE Smile Ljubljana 2020 vstopnice? Sem, a ne deluje. Osvežim spletno stran, počakam 20 minut in poskusim ponovno.

  Če vpisujemo pravilno kodo in vstopnice še nismo zamenjali je možno, da je prišlo do napake pri vpisovanju.. V tem primeru osvežimo spletno stran in počakamo 20 minut preden poskusimo ponovno. Le tako nam bo sistem zagotovil ponoven poskus z našo kodo.

  Če menjava še vseeno ni uspešna, se lahko s svojimi podatki obrnete na info@entrio.si, kjer vam bodo z veseljem pomagali rešiti težavo.

  1. Svoje prvotne vstopnice še nisem zamenjal/a, ker se dogodka ne želim več udeležiti

  Če svoje vstopnice še niste zamenjali, ker se dogodka več ne želite udeležiti lahko zahtevate vračilo denarja. Po poteku vrednotnic (22.6.2022) lahko v 14 dneh od organizatorja zahtevate, da vam v 14 dneh od prejema zahtevka vrne znesek vrednotnice, v skladu s 65. členom v Uradnem listu RS, št. 80/2020, z dne 30.5.2020. Podrobna navodila o vračilu denarja bodo objavljena naknadno.

  Če ste svojo vstopnico (vrednotnico) že izkoristili, torej je bila zamenjana za Smile Nation Slovenia 2021, Smile Ljubljana Special Edition ali za paket Smile mercha, vračila denarja ne morete zahtevati.

  Če pri katerem od korakov naletiš na težave se lahko s svojimi podatki obrneš na info@entrio.si, kjer ti bodo z veseljem pomagali odpraviti napako. 

  Več informacij o dogajanju in nastopajočih sledi kmalu. Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice! 

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register