fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  PREBERI: Pomembne informacije o Smile Nation Slovenia 2021

  PREBERI: Pomembne informacije o Smile Nation Slovenia 2021

  Dragi Smile Nation Slovenia, pozdravljeni v novem tednu in novem blogu. Do dogodka leta nas loči le še 17 dni in mi že komaj čakamo, da se ponovno snidemo 24.6. v osrčju Ljubljane. V družbi najdražjih boste lahko ustvarjali nepozabne spomine ob številnih zabavnih dnevnih aktivnostih in odličnem glasbenem spektaklu v večernih urah. V današnjem blogu smo za vas zbrali nekaj pomembnih informacij o dogodku, kako priti do dogodka, vstopu na prizorišče, higienska priporočila in ukrepi, ki bodo v veljavi ter plačevanju na dogodku.

  Menjave vstopnic so še vedno možne na entrio.si, če vstopnice še nimate pa je na voljo še omejeno število early bird vstopnic po ceni 29€.

  Več informacij o dogodku sledi kmalu, zato nas še naprej spremljaj na družbenih omrežjih!

  Kako priti na dogodek:

  Smile Nation Slovenia 2021 poteka v Ljubljani, in sicer na letnem telovadišču Ilirija, pri bazenu Ilirija. Do Ljubljane lahko z drugih koncev Slovenije prispete z vlakom ali avtobusom, prav tako pa je zelo uporabna tudi aplikacija »Prevozi«, kjer se lahko z drugimi dogovorite za prevoz do prestolnice.

  V Ljubljani pa lahko za prevoz do prizorišča uporabite mestni avtobus. In izstopite na naslednjih postajah:

  Gosposvetska (hotel Lev) – vozijo avtobusi številka 1, 1B (ta vozi v petek, ko je praznik), 1D, 3, 3B, 5, 7, 7L, 8, 25, N1 (nočna), N3 (nočna) in N3B.

  Tivoli – vozijo avtobusi številka 1, 1B (ta vozi v petek, ko je praznik), 1D, 3, 3B, 5, 7, 7L, 8 in 25.

  Če pa se na dogodek odpravite z avtom pa lahko uporabite enega izmed naslednjih izvozov:

  Prihod po ljubljanski južni obvoznici (z Notranjske, Primorske, Dolenjske) – izvoz Ljubljana – Zahod (Ljubljana – Vič, Industrijska cona Vič) in po izvozu zavijete desno, proti centru Ljubljane.

  Prihod po ljubljanski zahodni obvoznici (z Gorenjske) – po izhodu iz šentviškega predora zavijete na izvoz Ljubljana – Sever (H3) in nato avtocesto zapustite pri izvozu Ljubljana – Sever, Ljubljana – Center in zavijete desno proti Tivoliju.

  Prihod po ljubljanski severni obvoznici (s Štajerske) – pri razcepu Zadobrova zavijete na izvoz Ljubljana – sever, Ind. cona Moste, Ljubljana Nove Jarše (H3) in zapustite avtocesto pri izvozu Ljubljana – Sever, Ljubljana – Center ter zavijete levo proti Tivoliju.

  Parkiranje:

  Na dogodek se lahko odpravite z avtom, saj je po Ljubljani na voljo več javnih parkirišč. Nekatera od teh so plačljiva, druga ne. 

  Vstop na dogodek:

  Vstop na dogodek bo možen z veljavno vstopnico v digitalni ali tiskani obliki od 15. ure dalje.

  Pred vstopom boste morali predložiti tudi enega izmed naslednjih dokazil: negativen izvid PCR ali HITREGA testa za COVID-19, potrdilo o prebolelosti COVID-19 ali potrdilo o zaključenem cepljenju proti COVID-19.

  Priporočamo, da se testirate en dan pred dogodkom v svojem domačem kraju, na eni izmed brezplačnih testnih točk. V kolikor nimate te možnosti, bo v parku Tivoli postavljena točka za testiranje pred dogodkom. V tem primeru priporočamo čimprejšnji prihod, s katerim se boste lahko izgonili morebitni gneči.

  Starostne omejitve ni. Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice pa starši oziroma skrbniki prevzamejo vso odgovornost. Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu zakon določa, da je med 24.00 in 5:00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se točijo alkoholne pijače.

  Higienska priporočila:

  Naš dogodek se bo odvijal na odprtem prostoru, vendar zaradi razgibanosti samega dogajanja želimo, da ste seznanjeni z vsemi higienskimi priporočili NIJZ. 

  V kolikor se znajdete v zaprtem prostoru, je potrebno slediti naslednjim navodilom.

  Najpomembnejša pot prenosa novega koronavirusa je preko izločkov iz dihal in preko onesnaženih rok.

  Vse obiskovalce prosimo, da spoštujete ukrepe in predlagana priporočila NJIZ za preprečevanje morebitne okužbe s koronavirusom:

  Vstop v zaprt prostor:

  V zaprtem prostoru je potrebno nositi masko, tako ob prihajanju in odhajanju na prireditev/dogodek, kot med samo prireditvijo, oz. dogodkom v zaprtem prostoru.

  Higienska navodila:

  Poskrbite za ustrezno higieno rok, si jih pogosto umivajte oz. razkužujte.

  Ne dotikajte se obraza, zlasti ne ust, nosu in oči, dokler roke niso umite ali razkužene.

  Upoštevajte higieno kihanja in kašlja.

  Varnostna razdalja:

  Upoštevajte zadostno medosebno razdaljo vsaj 1,5 m, oz. 2 metra (sede vsaj 1,5 m,

  med gibanjem, pri čakanju, 2 m)

  Ostali ukrepi in priporočila našega dogodka na prostem:

  Razkužite si roke pred in po obedovanju.

  Hrane in pijače se ne dotikajte z nerazkuženimi rokami.

  Roke si razkužite po dotikanju katerihkolih nečistih površin ali predmetov pred, med in po obisku dogodka. 

  Pri uporabi sanitarij je obvezna uporaba obrazne maske in razkuževanja rok.

  Vseskozi zagotavljajte ustrezno varnostno razdaljo, družite se samo s svojo ožjo družbo.

  Masko si je potrebno nadeti v čakalni liniji za vstop na prireditveni prostor, na prostem se masko priporoča v primeru, da ni mogoče zagotoviti zadostne medosebne razdalje 1,5m do 2m.

  Plačevanje na dogodku:

  Na prizorišču boste lahko kupili pijačo in pa tudi hrano. Prevzem tega bo na posebno določeni lokaciji in se smatra kot osebni prevzem. To v praksi pomeni da se ne smete zadrževati na “šanku”, lahko pa v hrani in pijači uživate na prizorišču. Plačilo boste lahko opravili izključno z uporabo plačilne kartice, plačevanje z gotovino ne bo mogoče.

  Obiskovalci nad 18 let bodo lahko z zapestnico, ki jo dobijo na vhodu in potrjuje polnoletnost, kupovali alkoholne pijače, mlajši od 18 let pa ne. 

  Več informacij o dogajanju in nastopajočih sledi kmalu. Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice! Ne pozabi pa na vstopnice in si svojo zagotovi še danes na Entrio.si!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register