fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Odštevamo do Smile Nation Slovenia – le še 24 dni!

  Odštevamo do Smile Nation Slovenia – le še 24 dni!

  Dragi Smile Nation Slovenia family, pozdravljeni v novem tednu in novem blogu. Junij je pred vrati in do dogodka leta nas loči le še 24 dni. 

  Le še malo potrpimo in ponovno se bomo družili ob zabavnih dnevnih aktivnostih, holi barvah in odlični glasbeni spremljavi za katero bodo poskrbeli svetovno znani izvajalci Vini Vici, Nervo, Mike Williams in lokalni talenti. 

  V današnjem blogu smo zate pripravili kratek pregled top utrinkov iz naših preteklih dogodkov, ki te bodo zagotovo nasmejali in razvneli neučakanost v tebi. 

  Prav tako pa za vse tiste, ki morda še niste uspeli zamenjati svoje stare vstopnice za novo prilagamo sam postopek in več informacij o menjavi.

  Smile Nation

  Vsi, ki svoje stare 2020 vstopnice še niste zamenjali za novo lahko to še vedno storite. Postopek je zelo enostaven:

  • Na že kupljeni vstopnici za Smile Ljubljana poiščite 12-mestno unikatno kodo vstopnice oziroma številko vrednotnice. Ena koda velja za zamenjavo ene vstopnice (ne glede na to, ali imate kupljeno celodnevno ali nočno vstopnico).
  • Na povezavi https://www.entrio.si/event/smile-nation-slovenija-2021-8305  v mesto za promocijsko kodo vpišite vašo 12-mestno unikatno kodo in kliknite potrdi.
  • Prikazala se vam bo skrita kategorija vstopnic za dnevno in nočno dogajanje Smile Nation Slovenija 2021. Izberite ENO vstopnico in kliknite nadaljuj.
  • Dokončajte nakup tako, da se prijavite s svojim Facebook računom, obstoječim Entrio računom, ali kot nov uporabnik.
  • Po končanem nakupu boste na elektronsko pošto prejeli novo celodnevno vstopnico za Smile Nation Slovenija 2021. Do vstopnice imate prav tako dostop v svojem Entrio profilu pod zavihkom “Moje vstopnice”, če ste registriran uporabnik.

  Vsem, ki ste vstopnice zamenjali že lani ponovna menjava ni potrebna. Če je na vaši vstopnici kot ime dogodka naveden Smile Festival 2021 ali Smile Nation Slovenia 2021 je vstopnica veljavna. 

  Zagotovitev vstopa na dogodek omogoča samo nakup vstopnice neposredno preko prodajnega sistema Entrio. Vstopnice kupljene drugje so lahko ponarejene ali že koriščene, v tem primeru bo vstop zavrnjen.

  Več informacij o dogajanju in nastopajočih sledi kmalu. Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice! Ne pozabi pa na vstopnice in si svojo zagotovi še danes na Entrio.si!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  You don't have permission to register