fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Odštevamo do Smile Nation Slovenia 2021 z Vini Vici in Nervo

  Odštevamo do Smile Nation Slovenia 2021 z Vini Vici in Nervo

  Dragi Smile Nation Slovenia pozdravljeni v novem blogu. April je že v polnem zagonu, s tem pa smo tudi vse bližje in bližje dogodku leta – Smile Nation Slovenia 2021. Da bo odštevanje lažje smo tokrat zate pripravili izbor najboljših setov naših letošnjih nastopajočih Vini Vici in Nervo, s katerimi si lahko popestriš turobne deževne dni, ali pa se prepustiš, da te napolnijo s še dodatno energijo ob sončnih spomladanskih dneh.

  Vini Vici

  Prvi set, ki ga preprosto moraš slišati, če ga še nisi je posnetek nastopa Vini Vici na drugem vikendu Tomorrowlanda 2019. S svojo nalezljivo energijo sta navduševala več deset tisoč glavo množico na glavnem odru enega izmed največjih elektronskih festivalov v Evropi. V enournem setu lahko zaslediš fenomenalne hite kot ‘Untz Untz’, ustvarjenega v sodelovanju z Dimitri Vegas & Like Mikeom in Liquid Soul, ‘Chakra’, za katerega sta združila moči z W&W, remix za ‘Free Tibet’, s katerim sta se dodobra zasidrala na elektronski sceni in ‘United’, festivalski hit ustvarjen skupaj z Armin van Buurenom, Alokom in Zafrirjem.

  Naslednji set v katerem Vini Vici preprosto zažarita v vsej svoji mogočnosti je posnetek nastopa na Transmission Syndey 2019, imenovan The Awakening. Psytrance ritmi s katerimi navdušujeta občinstvo, svetlobni spektakel in odlična atmosfera, pričarajo nepozabno doživetje za vsakega udeleženca. Set zajema mešanico svežih in nostalgičnih hitov, ki bodo navdušili še tako zahtevnega poslušalca. Prisluhneš lahko hitom ‘Firestarter’ – The Prodigy, ‘Insomnia’ – Faithless, ‘Great Spirit’, ki so ga skupaj ustvarili Armin van Buuren, Vini Vici in Highlight Tribe ter ‘Push The Button’, ki je nastal v sodelovanju z WHITENO1SE.

  Kot tretji set Izraelskega fenomena Vini Vici smo izbrali legendarni nastop na Transmission Prague 2016 – Lost Oracle. Na YouTubu posnetek šteje že nekaj več kot 7 milijonov ogledov, norim svetlobnim efektom in glasbeni spremljavi pa enostavno ni para. Užival/a boš lahko v največjih hitih Vini Vici, kot so ‘The Tribe’, ‘Namaste’, ‘Ravers Army’, We Are The Creators ter mnogimi drugimi.

  Nervo

  Avstralski sestri Nervo s svojim glasbenim ustvarjanjem navdušujeta množice po vsem svetu že več kot 15 let. Začenjamo z njunim spekatkularnim enournim setom iz glavnega odra Tomorrowlanda 2019. Med njunim nastopom lahko uživamo v svežih, popularnih skladbah, prav tako pa ne manjkajo throwback hiti, ki nas spomnijo na brezskrbna festivalska poletja in celonočne žure. Zasledil/a boš lahko enega izmed njunih največjih hitov – ‘Revolution’, ki sta ga ustvarili v sodelovanju z R3habom in Ummet Ozcanom, ‘Hold On’, ‘What Is Love’ izpod rok belgijskega mojstra house glasbe – Lost Frequencies, hit ‘LOCO’, ki je nastal z Dannyem Avillo in mnoge druge.

  Drugi na seznamu je njun house set iz The Lab na Creamfieldsu, kjer sta se pokazali v popolnoma drugačni vlogi in pričarali top underground vzdušje. Intimen polurni set vključuje house hite največjih mojstrov kot naprimer ‘Chunky’ – Format:B, ‘Bring It Back’ – Illusionize & Vinne, ‘Holding On’ – Disclosure ft. Gregory Porter in ‘Freak Like Me’ – Lee Walker.

  Kot zadnjega dodajamo posnetek nastopa Nervo na Tomorrowland Brasil 2015. Nostalgičen energičen set bo tvoj zvesti spremljevalec, ko boš odšteval/a do Smile Nation Slovenia 2021. Prisluhni največjim elektronskim hitom zvezd svetovnega ranga v enournem setu Nervo. Prisluhni skrbno izbranim skladbam ‘The Way we see the World’, ki sta ga ustvarili v sodelovanju z Dimitri Vegas & Like Mikeom in Afrojackom, ‘Runaway (U&I)’ (Kaskade Remix) od dua Galantis, ‘Sandstorm’ – Darude, ‘Like Home’, ki je nastal v sodelovanju z Nicky Romerotom, ‘Pompeii (Audien Remix)’ – Bastille in ostalim hitom, ki te zagotovo ne bodo pustili ravnodušne/ga.

  Več informacij o dogajanju in nastopajočih sledi kmalu. Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice! Ne pozabi pa na vstopnice za Smile Nation Slovenia 2021, zagotovi si svojo še danes na Entrio.si!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register