fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Odgovori na vaša najpogostejša vprašanja o Smile Nation Slovenia 2021

  Odgovori na vaša najpogostejša vprašanja o Smile Nation Slovenia 2021

  Dragi Smile Nation Slovenia, pozdravljeni v novem tednu in novem blogu! Dogodek leta se neustavljivo približuje, s tem pa se vam poraja vse več vprašanj glede same izvedbe, vstopnic, poteka in vstopa na dogodek. V današnjem blogu smo zato za vas zbrali nekaj pomembnih smernic in odgovorov na najbolj pogosto zastavljena vprašanja z vaše strani. V kolikor odgovora na svoje vprašanje ne najdete pa smo vam na voljo na info@thesmilenation.com.

  Menjave vstopnic so še vedno možne!

  Vsi, ki svoje stare 2020 vstopnice še niste zamenjali za novo lahko to še vedno storite. Postopek je zelo enostaven:

  • Na že kupljeni vstopnici za Smile Ljubljana poiščite 12-mestno unikatno kodo vstopnice oziroma številko vrednotnice. Ena koda velja za zamenjavo ene vstopnice (ne glede na to, ali imate kupljeno celodnevno ali nočno vstopnico).
  • Na povezavi https://www.entrio.si/event/smile-nation-slovenija-2021-8305  v mesto za promocijsko kodo vpišite vašo 12-mestno unikatno kodo in kliknite potrdi.
  • Prikazala se vam bo skrita kategorija vstopnic za dnevno in nočno dogajanje Smile Nation Slovenija 2021. Izberite ENO vstopnico in kliknite nadaljuj.
  • Dokončajte nakup tako, da se prijavite s svojim Facebook računom, obstoječim Entrio računom, ali kot nov uporabnik.
  • Po končanem nakupu boste na elektronsko pošto prejeli novo celodnevno vstopnico za Smile Nation Slovenija 2021. Do vstopnice imate prav tako dostop v svojem Entrio profilu pod zavihkom “Moje vstopnice”, če ste registriran uporabnik.

  Vsem, ki ste vstopnice zamenjali že lani ponovna menjava ni potrebna. Če je na vaši vstopnici kot ime dogodka naveden Smile Festival 2021 ali Smile Nation Slovenia 2021 je vstopnica veljavna. 

  Če svoje vstopnice še niste zamenjali, ker se dogodka več ne želite udeležiti lahko zahtevate vračilo denarja. Po poteku vrednotnic (22.6.2022) lahko v 14 dneh od organizatorja zahtevate, da vam v 14 dneh od prejema zahtevka vrne znesek vrednotnice, v skladu s 65. členom v Uradnem listu RS, št. 80/2020, z dne 30.5.2020. Podrobna navodila o vračilu denarja bodo objavljena naknadno.

  Če ste svojo vstopnico (vrednotnico) že izkoristili, torej je bila zamenjana za Smile Nation Slovenia 2021, Smile Ljubljana Special Edition ali za paket Smile mercha, vračila denarja ne morete zahtevati.

  V kolikor ob menjavi naletite na kakršnekoli težave se lahko s svojimi podatki obrnete na info@entrio.si, kjer vam bodo z veseljem pomagali rešiti nastalo situacijo.

  Vstop na dogodek po sistemu PCT – preboleli, cepljeni testirani

  Vstop na dogodek bo možen z veljavno vstopnico v digitalni ali tiskani obliki od 15. ure dalje.

  Pred vstopom boste morali predložiti tudi enega izmed naslednjih dokazil: negativen izvid PCR ali HAG testa za COVID-19, potrdilo o prebolelosti COVID-19 ali potrdilo o zaključenem cepljenju proti COVID-19.

  Priporočamo, da se testirate en dan pred dogodkom v svojem domačem kraju, na eni izmed brezplačnih testnih točk. V kolikor nimate te možnosti, bo v parku Tivoli postavljena točka za testiranje pred dogodkom. V tem primeru priporočamo čimprejšnji prihod, s katerim se boste lahko izgonili morebitni gneči. Potrdilo o negativnem izvidu testa lahko predložite v pisni obliki ali SMS (iz uradne telefonske številke testnega centra).

  V primeru, da ste preboleli COVID-19, lahko predložite potrdilo, ki vam ga izda vaš osebni zdravnik, ali potrdilo, ki ga dobite na portalu zvem.

  Za vse, ki ste že opravili cepljenje proti COVID-19, pa je potrebno predložiti enega izmed sledečih dokazil: dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazuje, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni ali proizvajalca Moderna in Johnson & Johnson Janssen najmanj 14 dni, oziroma od prejema prvega odmerka cepiva proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni. 

  Dnevne aktivnosti

  Čez dan bo na prizorišču potekalo veliko zanimivih in zabavnih aktivnosti, ki se jih boste lahko varno udeležili, saj bodo izvedene v skladu z zdravstvenimi in higienskimi priporočili NIJZ.

  Za vas smo pripravili bogat dnevni program, ki se bo pričel ob 16. uri. Preizkusili se boste lahko v raznih športnih animacijah, ki vam bodo pomagale pri ogrevanju in pripravah na vrhunec večera.

  Seveda bodo na prizorišču prisotni tudi naši fotografi, ki bodo pokrbeli za pristne in spontane spominčke v obliki fotografij, ki vas bodo spominjale na Smile Nation Slovenia 2021.

  Pomembne smernice

  • Ohranjajte 1,5m razdalje z drugimi.
  • V zaprtih prostorih in v primeru, da ne morete zagotavljati zadostne razdalje nosite masko.
  • Družite se s svojo ožjo družbo.
  • Skrbite za počutje in varnost vaših prijateljev in drugih udeležencev.
  • Upoštevajte pravila in higienske ukrepe.
  • Hidracija je sploh v poletnih mesecih ključnega pomena, zato bo na dogodku zraven ostalih ponudnikov za vas s svojimi napitki skrbel naš partner Oshee.
  • Smejte se in uživajte v varni zabavi! =)

  Več informacij o dogajanju in nastopajočih sledi kmalu. Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice! Ne pozabi pa na vstopnice in si svojo zagotovi še danes na Entrio.si!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register