fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  NUJNO PREBERI: Nove informacije o Smile Ljubljana “Special Edition”

  NUJNO PREBERI: Nove informacije o Smile Ljubljana “Special Edition”

  Smile Nation družina! Da povemo kar direktno – Smile Ljubljana “Special Edition” LETOS BO! V sodelovanju z NIJZ, Mestno občino Ljubljana in Šport Ljubljana ter podjetjem Tuš kot glavnim partnerjem projekta, nam je končno uspelo priti do ugodne rešitve, ki nam omogoča varno izvedbo edinega tovrstnega elektronskega dogodka v Sloveniji, je pa zato prišlo do nekaj sprememb, ki vam jih podrobno predstavljamo v tem blogu. Zato vsi, ki ste svojo vstopnico že zamenjali za “Special Edition” dogodek in tisti, ki niste opravili še nobene menjave, a se dogodka zdaj želite udeležiti – NUJNO BERITE NAPREJ.

  Za nami je dolga in pestra vožnja po vrtiljaku. Otvoritev festivala nove generacije pri nas – Smile Ljubljana = ) nam je konec junija preprečila epidemija, a smo se kljub temu odločili, da letos za vas pripravimo ločen, “Special Edition” dogodek konec avgusta. Ker pa razmere v državi še vedno niso tako “sanjske” kot smo si želeli, da bi do sedaj že bile, vas ponovno obveščamo o dodatnih spremembah glede izvedbe dogodka, ki bodo vsem obiskovalcem omogočile nepozabno in predvsem VARNO izkušnjo.

  ???????? ZAKAJ NA SMILE LJUBLJANA “SPECIAL EDITION”? ????????

  Ker bo (verjetno) edini tovrstni elektronski glasbeni dogodek v letošnjem letu v Sloveniji in ker z menjavo oziroma nakupom vstopnice dobiš naslednje:

  • Smile nahrbtnik z majico, Smile masko za obraz in drugimi darilci sponzorjev ????
  • 10 € popusta za pijačo na dogodku ????
  • 50 % popust pri nakupu early bird vstopnice za Smile Festival 2021 ????️
  • Sedišče in mizo s prijatelji, toaleto in natakarja na dogodku
  • 10 € popusta pri agenciji Supra Travel
  • Hud večer z dobro glasbo ????
  • NUJNO POTREBNO ZABAVO PO ZATIŠJU OD MARCA! ????

  Po dogovoru z NIJZ smo SMILE LJUBLJANA “SPECIAL EDITION” RAZDELILI NA 4 DNI PO 500 LJUDI NA VSAK DAN. Dogodek bo tako potekal od četrtka, 27. 8., do nedelje, 30. 8, na LETNEM TELOVADIŠČU ILIRIJA V LJUBLJANI. V kolikor se bodo mesta hitro zapolnila, imamo rezervirane še dodatne dni, o katerih vas bomo obvestili takoj, ko se ti datumi zapolnijo.

  Obiskovalci boste vsak dan razdeljeni v sektorje po 20 ljudi, zato se morate ob menjavi vstopnice za izbrani dan prijaviti tudi v izbrani sektor s svojimi prijatelji – dogovorite se, da izberete isti sektor na isti dan. Vsak se mora prijaviti s SVOJIMI OSEBNIMI PODATKI in E-NASLOVOM v TOČNO DOLOČEN SEKTOR. Kasnejše menjave in prestavljanja med sektorji niso možna. TISTI, KI STE SVOJO VSTOPNICO ŽE MENJALI za “Special Edition” dogodek, jo boste tako morali zamenjati ŠE ENKRAT za izbrani dan in sektor – poslali smo vam že tudi mail z navodili na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob menjavi. To lahko EKSKLUZIVNO PREDNOSTNO STORITE V ROKU 40 UR (od 6. 8. od 20.00 do 8. 8. do 12.00), da si zagotovite svoje mesto. V SOBOTO, 8. 8., od 12.00 NAPREJ, pa bodo VSTOPNICO LAHKO ZAMENJALI IN NA NOVO KUPILI TUDI DRUGI – do zapolnitve mest. Postopek menjave najdete spodaj v blogu.

  Glede na trenutno situacijo bo zaradi varnostnih razlogov letos dogodek potekal brez barv, vsi obiskovalci pa prejmete promocijski nahrbtnik s presenečenji. Prav tako bo zaradi okoliščin imel vsak sektor določenega lastnega natakarja in toaletne prostore ter s tem zelo veliko prostora, tako da bo za ugodje gostov zagotovo poskrbljeno. Prav tako bomo z varnostnimi ukrepi poskrbeli za maksimalno varnost – tako ob prihodu na dogodek kot pri poteku dogodka. Zaradi težav s potovanji in drugačne izpeljave dogodka, kot je bilo najprej zastavljeno, je ponovno prišlo do spremembe line-upa za dogodek. Po novem bo vse dni “Special Edition” dogodka line-up naslednji:

  MENJAVA VSTOPNIC ZA SMILE LJUBLJANA 2020 IN NOV NAKUP VSTOPNIC STA MOŽNA ŠELE OD SOBOTE, 8. 8. 2020, od 12.00 NAPREJ. PRED TEM LAHKO VSTOPNICE MENJAJO SAMO TISTI S “SPECIAL EDITION” VSTOPNICO.

  POSTOPEK MENJAVE VSTOPNIC

  Opozorilo: Tisti, ki ste svojo vstopnico za Smile Ljubljana 2020 že menjali za “Special Edition” dogodek, tokrat uporabite kodo nove vstopnice – torej to, iz vstopnice za “Special Edition” dogodek, stara pa je sedaj neveljavna. Tisti, ki svoje vstopnice za Smile Ljubljana 2020 še niste zamenjali, pa uporabite kar kodo iz te vstopnice (šele od 8. 8. od 12.00 naprej). Vsak mora vstopnico menjati sam s svojimi osebnimi podatki, menjava za druge ni možna. Navadne kode delajo samo za navadne sektorje, VIP pa samo za VIP.

  1. Izberite želeni dan udeležbe na dogodek:

  2. Na že kupljeni vstopnici za Smile Ljubljana 2021 oziroma Smile Ljubljana “Special Edition” – tisti, ki ste jo že zamenjali, poiščite 12-mestno unikatno kodo vstopnice oziroma številko vrednotnice. Ena koda velja za zamenjavo ene vstopnice.

  3. Na povezavi za izbrani dan dogodka izberite ENO vstopnico za EN želeni sektor.

  4. V mesto za promo kodo vpišite 12-mestno unikatno kodo iz vaše stare vstopnice in kliknite potrdi. Ko se koda potrdi in znesek odšteje, kliknite nadaljuj.

  5. Dokončajte nakup tako, da se prijavite s svojim Facebook računom, obstoječim Entrio računom, ali kot nov uporabnik. Pozor! Pri tem morate nujno vpisati vaše naslednje osebne podatke: IME, PRIIMEK, EMŠO, ROJSTNI DATUM, NASLOV, TELEFONSKO ŠTEVILKO in E-POŠTNI NASLOV.

  6. Po končanem nakupu boste na elektronsko pošto prejeli novo vstopnico za izbrani sektor na izbrani dan za Smile Ljubljana “Special Edition” brez dodatnih stroškov. Do vstopnice imate prav tako dostop v svojem Entrio profilu pod zavihkom “Moje vstopnice”, če ste registriran uporabnik.

  7. Da se izognete zapolnitvi terminov, s prijatelji čim prej zamenjajte vstopnico za isti dan in isti ali bližnji sektor. Kasnejše menjave sektorjev in dni udeležbe niso možne.

  Vse preostale in dodatne informacije bomo najavljali sproti, v dneh do dogodka – prav tako možnosti o dodatnih terminih izvedbe dogodka.

  Do takrat pa Smile = ) in se vidimo, na edinem tovrstnem dogodku v Sloveniji v letošnjem letu. 😉

  P. S. Tisti, ki svoje vstopnice ne boste menjali za “Special Edition” dogodek, imate še vedno druge možnosti, kot so menjava za Smile merch ali Smile Festival 2021… Več v tem blogu pod 2., 3. in 4. točko: https://thesmilenation.com/vse-informacije-o-vstopnicah/. Tisti, ki ste vstopnico za Smile Ljubljana 2020 že junija menjali za prvotno izvedbo Smile Ljubljana “Special Edition” boste lahko vstopnico boste zamenjali za dogodek za naslednje leto (Smile Festival 2021) od septembra dalje, v kolikor je niste zamenjali za vstopnico s sektorjem za Smile “Special Editon”. Torej če želite svojo prvotno Smile Ljubljana “Special Edition” vstopnico menjati za vstopnico za Smile Festival 2021, je zdaj NE SMETE menjati za sektor. O menjavah vas bomo obvestili preko socialnih omrežjih v začetku septembra.

  You don't have permission to register