fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  NA SMILE NATION SLOVENIA PRIHAJAJO NERVO IN VINI VICI

  NA SMILE NATION SLOVENIA PRIHAJAJO NERVO IN VINI VICI

  Z veseljem vam predstavljamo prva imena, ki bodo poskrbela za nepozabno doživetje 24. junija 2021, na dogodku leta – Smile Nation Slovenia. To so NERVO in Vini Vici! Izredno talentirani, popularni in globalno uveljavljeni izvajalci, ki s svojimi energičnimi ritmi elektronske glasbe navdušujejo udeležence festivalov po celem svetu že več kot 10 let.

  Hkrati pa te želimo opomniti na Super Early Bird vstopnice, ki bodo v prodaji le še do 31.12.2020, do 23:55. Prav tako so še vedno možne menjave Smile Ljubljana 2020 vstopnic, za nove, Smile Nation Slovenia 2021 vstopnice in 50% popust ob nakupu vstopnice za vse tiste, ki ste se udeležili Smile Ljubljana Special Edition. Več o postopku menjave in 50% popustu si lahko prebereš v našem prejšnjem blogu.

  Število vstopnic je omejeno, povpraševanje pa veliko, zato priporočamo nakup v čim krajšem času. 

  NERVO

  Avstralski multi talentirani sestri Mim in Liv NERVO se ponašata s številnimi uspehi, ki sta jih že osvojile v času svojega delovanja na elektronski glasbeni sceni. Nadarjeni DJ-ki se ukvarjata tudi s pisanjem tekstov in glasbeno produkcijo, svoj prepoznavni, energični stil pa najlažje opišeta kot “Big room”.

  V času svoje kariere sta uspeli prepotovati že skoraj cel svet, njun natrpan urnik ju popelje od prelepih plaž Ibize, do studiev v Londonu in Los Angelesu, kjer ustvarjata svoje uspešnice, pa do nastopov na glavnih odrih festivalov kot so Tomorrowland (Belgija), Lollapalooza (Nemčija, Švedska, Amerika), Creamfields (Anglija), Balaton Sound (Madžarska), EDC (Amerika), Electric Zoo (Amerika, Mehika, Brazilija), ULTRA (lokacije po celem svetu), ter mnogi drugi.  

  Ne glede na to kam potujeta ju njuna nalezljiva pozitivna energija, neustrašen stil in globoka ljubezen in razumevanje glasbe spremljajo.

  Eden izmed največjih dosežkov NERVO je definitivno nagrada Grammy, ki sta jo prejele za tekst uspešnice “When Love Takes Over”, na katerem sta sodelovale z Davidom Guetto in Kelly Rowland. Sestri NERVO se lahko pohvalita s številnimi prvovrstnimi sodelovanji, za Kylie Minogue, Ke$ho, The Pussycat Dolls, Afrojacka, Steve Aoki-ja, Armina van Buurena in Miley Cyrus (Hannah Montana) sta namreč poskrbeli za glasbeno produkcijo in tekste njihovih hitov. 

  V preteklih letih sta ustvarile kar nekaj uspešnic, ki so ju s svojimi odličnimi uvrstitvami na svetovnih lestvicah, viralnostjo, milijoni predvajanj in spevnimi melodijami izstrelili v sam vrh elektronske plesne glasbe.  

  Trenutno se NERVO ponašata z naslovom najvišje uvrščenih predstavnic ženskega spola na DJ MAG-ovi lestvici TOP 100 DJ-ev, njuna popularnost pa iz dneva v dan narašča.

  VINI VICI

  Vini Vici je Izraelski glasbeni fenomen, ki smo ga lahko slišali in doživeli že leta 2019, na Tuševem Teku Barv. Projekt združuje Avirama Saharaia in Matana Kadosha, talentirana glasbena producenta in DJa, ki elektronsko glasbo ustvarjata že več kot desetletje. Koncept Vini Vici sta zasnovala z namenom, da izkažeta svojo ljubezen do “old school” zvokov in jih nadgradita s svojimi progresivnimi idejami. 

  S svojimi prepoznavnimi Psytrance in Trance ritmi Vini Vici osvaja največje ter najbolj prestižne odre elektronskih festivalov po svetu. A State Of Trance Festival (Nizozemska), Tomorrowland (Belgija), Boom Festival (Portugalska), Electric Daisy Carnival (Amerika), ULTRA (Brazilija), Transmission (Češka) in Sunburn (Indiija), je samo nekaj dogodkov na katerih so oboževalci lahko uživali ob živahnih, dinamičnih melodijah Vini Vici.

  V preteklem letu je izšel dokumentarec “A Psy (R)Evolution”, film v katerem lahko dodobra spoznaš glasbeni projekt in izveš več o psytrance žanru. Ustvarjen je bil v sodelovanju s produkcijsko založbo Bad Birds, InsightTV in Tomorrowlandom, ter presegel vsa pričakovanja sodelujočih. 

  Sigurno si že slišal/a katerega izmed največjih elektronskih hitov Vini Vici, ki so nepogrešljiv del festivalskih setov mnogih DJev svetovnega ranga. To so Great Spirit, The Tribe, Untz Untz, Namaste, 100, Chakra, Moshi Moshi, Free Tibet, Get in Trouble (So What), ter mnogi drugi. Kar nekaj od njunih uspešnic pa je nastalo v sodelovanju z globalno uveljavljenimi producenti – Arminom van Buurenon, Timmy Trumpetom, Dimitri Vegas & Like Mikeom, Steve Aokijem, Highlight Tribeom in W&W.

  Vini Vici pa se trenutno ponaša z zavidanja vredno uvrstitvijo na 24. mesto na DJ MAG-ovi lestvici TOP 100 DJ-ev, kar kaže neizmerno popularnost, ki jo glasbeni fenomen ima po celem svetu.

  Mi že komaj čakamo, da bomo lahko ponovno skupaj uživali ob norih elektronskih ritmih izvajalcev svetovnega ranga in ustvarjali nove spomine v družbi svojih najbližjih! 

  Do dogodka leta – Smile Nation Slovenia nas loči le še 6 mesecev uporabi ta čas modro in se dodobra pripravi na nepozaben festival, kot ga še ni bilo pri nas. 

  Več informacij o dogajanju in ostalih nastopajočih pa sledi kmalu. 

  Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register