fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Na Smile Nation Slovenia prihaja Mike Williams

  Na Smile Nation Slovenia prihaja Mike Williams

  Dragi Smile Nation Slovenia, pozdravljeni v mesecu maju! Poletje se neustavljivo bliža, z njim pa tudi dogodek leta – Smile Nation Slovenia. V današnjem blogu vam bomo predstavili tretjega nastopajočega, mladega nizozemskega DJa Mike Williamsa. Pridružil se bo izvajalcem svetovnega ranga Nervo in Vini Vici. S svojimi energičnimi, dinamičnimi elektronskimi ritmi pa te bodo vsi skupaj navduševali 24. junija v Ljubljani. Če svoje vstopnice za nepozaben spektakel še nimaš pa si jo lako zagotoviš še danes na Entrio.si.

  Kdo je Mike Williams?

  Mike Willemsen, ki bo v tekočem letu dopolnil 25 let, prihaja iz mesteca Kortenhoef na Nizozemskem. Vzhajajoč talent je svojo glasbeno kariero pričel še pred začetkom osnovne šole, ko je pričel z učnimi urami klavirja. V svojih najstniških letih je klavir zamenjal za mešalno mizo in pričel z miksanjem in produciranjem. Pri svojih 12 letih je uspešno sproduciral svoj prvi komad, pri 14 letih pa se kot prvič povzpel na oder in vrtel glasbo pred več kot 500 glavo množico.

  Njegovi začetki v elektronski glasbeni sceni zajemajo veliko remixov in bootlegov popularnih skladb, kot so “Blame” – Calvin Harris in “I Really Like You” – Carly Rae Jepsen, ki so dosegle več kot 3 milijone predvajanj na SoundCloudu. Svoj prvi singel “Konnichiwa” je izdal januarja 2015, od takrat naprej se je začel povezovati tudi z drugimi producenti in skupaj z njimi kreirati razne elektronske hite.

  Preboj na sceno

  Svoj veliki preboj na glasbeno sceno je doživel leta 2017, ko sta skupaj z Felix Jaehnom izdala hit ‘Feel Good’. Skozi leta s svojim ustvarjanjem vztrajno osvaja vrhove svetovnih lestvic in oboževalce navdušuje z odličnimi skladbami. ‘Lullaby’, ‘The Beat’ in ‘Wait Another Day’ je le nekaj njegovih stvaritev, ki si jih zagotovo že slišal/a v katerem izmed njegovih setov. 

  Januarja 2017 pa je na svoj seznam dosežkov dodal še svojo radijsko oddajo “Mike Williams on Track”. 

  Pri svojih 24 letih je že nastopal na zavidanja vrednih odrih Ultre Music Festivala, Tomorrowlanda, Parookaville in World Club Dome. 24. junija pa te bo s svojimi energičnimi rimti elektronske glasbe navduševal na glavnem odru Smile Nation Slovenia 2021! Poznamo ga kot enega izmed pionirjev future bounce žanra, podžanra future house glasbe, znotraj katerega je izredno aktiven skupaj s svojimi nizozemskimi vrstniki Justin Mylom, Mestom in Brooksom.

  Odštevajmo skupaj

  Za lažje odštevanje do dogodka leta pa priporočamo ogled katerega izmed njegovih fenomenalnih setov, ali poslušanje popularnih hitov, ki jih Mike Williams niza enega za drugim.

  Več informacij o dogajanju in nastopajočih sledi kmalu. Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice! Ne pozabi pa na vstopnice za Smile Nation Slovenia 2021, zagotovi si svojo še danes na Entrio.si!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register