fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Na Smile Nation Slovenia 2021 po Tuš Klub ceni

  Na Smile Nation Slovenia 2021 po Tuš Klub ceni

  Smile Nation Slovenia, pozdravljeni v novem mesecu in novem blogu. Mesec marec pozdravljamo s prav posebno akcijo, ki smo jo pripravili v sodelovanju s Tušem. 

  Vsi člani Tuš Kluba lahko med 1. in 31. marcem koristijo 20% popust na nakup early bird vstopnic za Smile Nation Slovenia na Entrio.si. Vse kar moraš narediti je, da ob nakupu v polje za promo kodo vpišeš svojo unikatno 13-mestno Tuš Klub kodo in zaključiš nakup.

  Kako do znižanih vstopnic za Smile Nation Slovenia 2021?

  Če še nisi član Tuš Kluba se lahko včlaniš v katerikoli Tuš poslovalnici ali preko spletnega obrazca. Članstvo je popolnoma brezplačno in brez obveznosti, ti pa nudi ogromno dodatnih ugodnosti, popustov in akcij. Ko se uspešno včlaniš boš prejel/a svojo e-Tuš kartico, na kateri se nahaja tvoja unikatna 13-mestna Tuš Klub koda.

  Če si ta korak že opravil/a se lahko odpraviš direktno na Entrio.si, kjer izbereš vrsto vstopnice, ki jo želiš kupiti. Izbiraš lahko med early bird in virtualnimi vstopnicami za Smile Nation Slovenia 2021. Early bird vstopnica ti omogoča udeležbo raznih dnevnih športnih aktivnosti, zabavo s HOLI barvami ter večerno uživanje ob energičnih ritmih prvovrstnih izvajalcev. Z nakupom virtualne vstopnice pa si lahko dogodek ogledaš kar iz udobja lastnega doma in uživaš v neponovljivem spektaklu. Oba tipa vstopnic vključujeta še nahrbtnik presenečenja, opremljen z dobrotami in raznimi uporabnimi darili.

  Ob nakupu v polje za promo kodo vpišeš svojo unikatno 13-mestno Tuš Klub kodo, ki jo lahko najdeš na mestu, ki je prikazano zgoraj. Če je vpisana koda pravilna boš imel/a možnost nakupa vstopnic kar 20% ceneje!

  Sledi nam na družbenih omrežjih in ne zamudi svežih novic, najav novih nastopajočih in prihajajočih ugodnosti, ki jih boš kot član/ica Tuš Kluba lahko koristil/a pri Smile Nation Slovenia.

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register