fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Na Smile Ljubljana “Special Edition” prihajata LOST FREQUENCIES in VINI VICI

  Na Smile Ljubljana “Special Edition” prihajata LOST FREQUENCIES in VINI VICI

  Draga SmileNation družina! Festival Smile Ljubljana je prestavljen na leto 2021, letos pa smo za vas pripravili Smile Ljubljana “Special Edition”, ki se bo v Ljubljani odvijal 28. in 29. avgusta 2020. Dogodek bo zaradi varnosti razdeljen na dva dni in z zamenjano vstopnico se boste lahko udeležili samo enega, zato smo poskrbeli za dvodnevni vrhunski line-up, z zvezdami Tomorrowlanda in drugih svetovnih festivalov, ki bosta hkrati obudila spomine na lanski Tušev Tek Barv in poskrbela za vrhunec poletja, ki ga po karanteni nujno potrebujemo. Katerega boš izbral-a?

  1. DAN: PETEK, 28. 8. 2020

  V petek se bo samo za Smile Ljubljana “Special Edition” v Slovenijo ponovno vrnil DJ Felix De Laet bolj znan pod imenom Lost Frequencies, ki je pri svojih 26 letih eden izmed najboljših svetovno znanih DJ-jev današnjega časa. Lani, na Tuševem Teku Barv 2019 je poskrbel za nepozabno doživetje, zato smo želeli, da ga ponovi na letošnjem Special Edition dogodku. Oder mu bu bodo ogreli drugi odlični izvajalci kot sta Pretty Pink – simpatična nemška DJ-ka, ki so ji znani tako nastopi na zasebnih rejvih kot največji festivalski odrih, in Maurice West – 23-letni DJ iz Nizozemske, ki bi lahko bil tudi maneken. Pohvali se lahko s sodelovanjem s svetovno znanim ameriškim producentom KSHMR-jem v uspešnici “Festival of Lights”. Na “Special Edition” dogodek se vrača tudi Kosta Radman – eden izmed najuspešnejših in obetavnih DJ-jev na Hrvaškem, ki slovensko publiko vedno dvigne v zrak. Prav tako se vam bosta predstavila naša DJ-ja – LVN, ki je septembra 2017 postal najmlajši rezident kluba Cirkus, oder pa si je že delil z Mahmutom Orhanom, Juicy M in Mari Ferrari, večkrat je nastopil tudi z Matrodo, in pa Josh Somen, ki ima odlične nastope po Sloveniji in okolici že v majhnem prstu.

  2. DAN: SOBOTA 29. 8. 2020

  V soboto pa se v Slovenijo vračata svetovno znani legendi Vini Vici. Lanski nastop je bil eden izmed vrhuncev večera, zato ga bomo na “Special Edition” dogodku ponovili! Vini Vici je projekt, s katerim sta dva talentirana glasbena producenta želela izraziti svojo ljubezen do glasbe stare šole in jo povezati z novimi progresivnimi zvoki, kar jima je s svojimi skladbami tudi nedvomno uspelo. Oder jima bo ogrela Mari Ferrari, ki je prav tako vračajoča se zvezda. Na Tuševem Teku Barv vas je zabavala že leta 2018, kjer je ogrela oder za Alana Walkerja. 29-letna nemška DJ-ka je na sceni že od leta 2007 in ima za sabo že veliko uspešnih nastopov na svetovnih odrih. Svoj petkov nastop bosta v soboto ponovila Maurice West – 23-letni DJ iz Nizozemske, ki bi lahko bil tudi maneken, in se lahko pohvali s sodelovanjem s svetovno znanim ameriškim producentom KSHMR-jem v uspešnici “Festival of Lights”, in Kosta Radman – eden izmed najuspešnejših in obetavnih DJ-jev na Hrvaškem, ki slovensko publiko vedno dvigne v zrak. Prav tako pa bosta nastopila hrvaški DJ Matroda in slovenski DJ Tim Urbanya, ki so jima tako klubski kot festivalski nastopi mala malica.

  Kot vidite, bo za vrhunsko glasbo in zabavo konec avgusta poskrbljeno. Da vas spomnimo – s kupljeno vstopnico za Smile Ljubljana 2020 se lahko udeležite le enega dneva “Special Edition” dogodka, to pa storite po postopku opisanem v prejšnjem blogu: https://thesmilenation.com/vse-informacije-o-vstopnicah.

  Se beremo!

  You don't have permission to register