fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  PRAVNA
  OBAVIJEST

  Autorska prava

  Sve informacije i sadržaji dostupni na web stranici (thesmilenation.com/zagreb) i ostalim web stranicama u vlasništvu tvrtke Smile Festival (operator web stranica) podložni su zaštiti autorskih prava ili drugom obliku zaštite intelektualnog vlasništva. Korištenje podataka s naših web stranica dopušteno je samo ako su citirani izvor, autor i poveznica na web stranici (thesmilenation.com/zagreb). Korisnici mogu koristiti podatke u osobne, nekomercijalne i istraživačke svrhe. Pri tome su dužni pridržavati se posebnih uvjeta korištenja, određenih prema određenom sadržaju web stranice. Korisnici koji krše uvjete ponašanja morat će odgovarati za posljedice tužbom za štetu ili na neki drugi način.

   

  Privatnost podataka

  Zaštitit ćemo sve osobne podatke koje nam na bilo koji način proslijedite i postupati prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka europske Opće uredbe o zaštiti podatka 2016/679/EZ (Uredba, GDPR) i Zakona o provođenju Opće uredbe o zaštiti podataka NN 42/2018. Ni pod kojim okolnostima nećemo koristiti vaše podatke bez vašeg pristanka ili ih proslijediti trećim osobama ili institucijama, osim u slučajevima utvrđenim zakonom. Korisnik je informiran o sadržaju i svrsi svakog zahtjeva ili upotrebe njegovih osobnih podataka na svakom konkretnom sadržaju web stranica koji zahtijeva razmjenu osobnih podataka.

   

  Ograničenje odgovornosti

  Operater web stranice nije odgovoran za povremene ili trenutne neispravnosti web stranica, kao ni za bilo kakvu moguću štetu uzrokovanu lažnim, netočnim ili nepotpunim podacima. Tekst i sadržaj na web stranicama samo su informativnog karaktera stoga operater web stranice ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i kvalitetu podataka ili informacija koje se ažuriraju. Operater može promijeniti uvjete korištenja u bilo kojem trenutku, bez posebne najave. Izmijenjeni uvjeti stupaju na snagu sljedeći dan nakon obavijesti. Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice pravnih ili fizičkih osoba, za koje ne preuzimamo nikakvu odgovornost za njihov sadržaj i oblik. Korisnik naših web sadržaja pristaje na ovu pravnu obavijest posjetom i korištenjem usluga web stranice (thesmilenation.com/zagreb).