fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  PRAVILA
  I UVJETI

  1. SUDJELOVATELJI

  Kupovinom ulaznice za događaj SMILE Zagreb također (SMILE) izjavljujem, na osnovu svoje osobne dobrovoljne odluke, da se slažem sa sljedećim uvjetima koje je naveo organizator događaja SMILE

  Slažem se i suglasan sam da: Događaj može prouzrokovati pojačane napore i naprezanje tijela, pa izjavljujem da sam zdrav, potpuno spreman za događaj i da nemam zdravstvenih ograničenja ili limitacije. Da ću slijediti upute organizatora i da se slažem s uvjetima, uputama i odlukama. Da sam svjestan opasnosti i rizika koji mogu nastati sudjelovanjem na eventu i da u slučaju bilo kakvih oštećenja kao što su, ali ne isključivo, fizičke ozljede, tjelesne ozljede, strah, duševne boli i ozljede na predmetima, neću tužiti organizatora ili tražiti da mi nadoknadi bilo kakvu štetu ili plati odštetu. Da sudjelujem na temelju svoje dobrovoljne odluke i na vlastiti rizik i da organizator ne preuzima odgovornost za bilo kakvu moguću štetu, izravnu ili neizravnu, u bilo kojoj vrsti. Da organizator nije odgovoran za bilo kakav gubitak, materijalnu štetu, druga potraživanja, troškove ili troškove nastale u vezi s mojim sudjelovanjem u događaju. Da se svi podaci koje dobrovoljno podijelim s organizatorom mogu objavljivati ​​u medijima i na web stranicama vezanim uz događaj, uključujući moje fotografije, filmske i video zapise, intervjue itd. bez posebnog odobrenja organizatora ili medija ne očekujući naknadu ili plaćanje u zamjenu.

   

  2. VOLONTERI

  Organizatori će osobne podatke volontera spremiti i koristiti prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka europske Opće uredbe o zaštiti podatka 2016/679/EZ (Uredba, GDPR) i Zakona o provođenju Opće uredbe o zaštiti podataka NN 42/2018. Sudjelujući, volonter omogućuje organizatorima spremanje i korištenje podataka u skladu sa svrhom događaja.

   

  3. OSTALI

  Organizatori mogu otkazati događaj i promijeniti raspored ili program izvođenja događaja. Oni također mogu promijeniti uvjete i odredbe, ali moraju obavijestiti sudionike i javnost o svim promjenama na svojoj web stranici ili društvenim platformama.