fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Zaplešite »Solo Dance« z Martinom Jensenom

  Zaplešite »Solo Dance« z Martinom Jensenom

  V nedeljo smo vam razkrili že 5. neverjetnega izvajalca, ki bo nastopil na Tuševem Teku Barv 2019. To je Martin! In ne, ni Garrix, ampak Jensen – prav tako vrhunski danski DJ, najbolj prepoznaven po svojem hitu Solo Dance, ki ima na YouTubu že več kot 41 milijonov ogledov, v njem pa plešeta tudi dva Slovenca. Tako imamo sedaj že 5 nastopajočih top DJ-jev po DJ MAG lestvici 100 najboljših DJ-jev kot se za 5. obletnico dogodka leta spodobi.

  Martin Jensen je 27-letni danski DJ in glasbeni producent, ki se je pred petimi leti odločil, da ne bo več delal kot prodajalec v očetovem podjetju, ampak bo sledil svojim glasbenim sanjam in poskušal najti svoje mesto v svetovni glasbeni industriji. Danes lahko rečemo, da mu je to nedvomno uspelo. Uvršča se namreč na 54. mesto DJ MAG lestvice najboljših 100 DJ-jev na svetu.

  S svojim prvim singlom »Sí«, ki je bil remix proslave Christiana Ronalda na FIFI 2014, je osvojil srca v latinskih državah, naslednji preboj pa je doživel s skladbo »Miracles«, ki jo je zapel danski pevec Bjørnskov. Sledila je skladba »All I Wanna Do«, ki je prav tako požela veliko uspeha. V svetovno slavo pa ga je leta 2016 izstrelil hit »Solo Dance«, ki je pritegnil veliko pozornosti in pozitivnih odzivov. V njegovem odličnem glasbenem spotu pa nastopata tudi slovenska plesalca in brata Enej in Žiga Jurečič.

  Ravno prejšnji vikend je Jensen izdal novo skladbo »Nobody« z znanim angleškim pevcem Jamesom Arthurjem, ki bo zagotovo nov hit. V svoji petletni karieri pa je nastopil že na raznih dogodkih in klubih po celem svetu, od kitajskega Šanghaja do New Yorka, obdelal pa je že skoraj celotno Evropo.

  21. junija bo na svoj seznam dodal tudi Slovenijo in dogodek leta Tušev Tek Barv 2019. V Ljubljani bo stal ob boku drugih vrhunskih DJ-jev, ki so Steve Aoki, Vini Vici, Lost Frequencies in MATTN, zato tudi vi enostavno ne smete manjkati. Zagotovite si svoje vstopnice še danes na: https://www.entrio.si/event/tusev-tek-barv-2019-5-obletnica-5754
  Se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register