fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Z Entriom do vstopnic ali lastnega dogodka

  Z Entriom do vstopnic ali lastnega dogodka

  Entrio je zvesti prijatelj Tuševega Teka Barv že dve leti, s Smile Ljubljana = ) pa se bo sodelovanje tudi nadaljevalo, in to dobrim z razlogom. Entrio namreč ponuja vse, kar danes vsak vrhunski dogodek potrebuje – platformo za ustvarjanje dogodka, preprost, zanesljiv in učinkovit sistem prodaje vstopnic in poenostavljeno plačevanje na dogodkih s pomočjo “cashless” sistema. Svoj lastni dogodek pa lahko z brezplačno ustvarite tudi sami. Ste že poskusili?

  Platforma Entrio, ki se je poslužuje tudi naš festival, predstavlja najzanesljivejši in najhitrejši način za nakup vstopnic za najljubše dogodke, brez čakanja in brez plačila dostave, prav tako pa omogoča kupovanje vstopnic na fizičnih točkah po celi državi. Hrvaško podjetje, ki sega že v leto 2011, počasi osvaja tudi Slovenijo in preostale okoliške države ter v svojo bazo dodaja vse več raznovrstnih dogodkov. 

  Vse kar potrebujete za vstop na takšen dogodek je unikatna QR koda, ki jo ob nakupu vstopnice preko entrio.si pridobite v digitalni obliki. Tako vstopnice ne rabite tiskati ali pa kupiti fizično, ampak na vhodu dogodka le pokažete omenjeno kodo in uživanje se prične. Če pa ste še vedno zagovorniki starih dobrih fizičnih vstopnic, si jo lahko tudi natisnete ali pa celo direktno kupite na enem od prodajnih mest.  

  Trenutno lahko na portalu po hitrem in varnem sistemu kupite vstopnice za kar nekaj dogodkov (med njimi tudi Smile Ljubljana = )) Ponudbo preverite na naslednji povezavi: https://www.entrio.si/events 

  Ustvarite svoj dogodek 

  Ena od odličnih lastnosti platforme Entrio je tudi, da lahko čisto vsak ustvari svoj lastni dogodek in na njem prodaja tudi vstopnice. Omogoča vam: 

  • Upravljanje prodaje in analize marketinga, 
  • brezplačno elektronsko preverjanje vstopnic, 
  • globoko integracijo s socialnimi omrežji.

  Velika prednost takšnega “self service ticketing” sistema je, da kot organizator niste odvisni od nikogar, saj lahko na svojem računu vse aktualne spremembe dogodka beležite sami.

  Z organiziranjem svojega dogodka se lahko kar takoj brezplačno poigrate tukaj: https://www.entrio.si/organize

  Če še vedno nimate svoje vstopnice za Smile Ljubljana = ) se prav tako odpravite na entrio.si in si čim prej kupite svojo. Lahko pa jo tudi direktno kupite v trafikah 3DVA in na bencinskih servisih OMV z Multi točko: https://www.entrio.si/outlets 

  Se beremo = ) 

  Maša Belak 

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = ) 

  www.thesmilenation.com 

  You don't have permission to register