fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Vstopnice za tek so popolnoma RAZPRODANE!

  Vstopnice za tek so popolnoma RAZPRODANE!

  Zgodilo se je. Podrl se je rekord Tuševega Teka Barv. Še več kot dva meseca nas ločita do dogodka leta, vstopnice za dnevni del oziroma tek pa so se že popolnoma razprodale. Na Tuševem Teku Barv vas bo letos teklo kar 12 tisoč, preostali pa se nam še vedno lahko pridružite na večernem delu – koncertu s svetovnimi zvezdami elektronske glasbe.

  Prepoznavnost in popularnost Tuševega Teka Barv iz leta v leto narašča. Letos, za 5. obletnico dogodka leta, pa smo za vas pripravili še posebej dober program – tako dnevni kot nočni. Večina vas je to kar hitro spoznala, saj ste z rekordno hitrostjo kupili vstopnice in si zagotovili svoje mesto na največjem slovenskem dogodku leta 2019. Včeraj ste namreč kupili še zadnjih 100 vstopnic za tek.

  Če ste enkratno priložnost za tek na letošnjem Tuševem Teku Barv zamudili, se lahko potolažite, da to zagotovo ni zadnji tek in da imate novo priložnost naslednje leto. Opozarjamo vas, da nikakor ne podpiramo, da odkupujete vstopnice, ki jih je že kupil nekdo drug. Z eno kodo na vstopnici lahko namreč vstopite le enkrat, zato vsako leto prihaja do težav in slabe volje. Samo vstopnica kupljena direktno preko prodajnega sistema Entrio zagotavlja brezskrben vstop, saj le tako preprečite, da bi vas kdo »nategnil« in vam prodal vstopnico, ki jo bo pred vami uporabil tudi sam. Tako se lahko dogodek leta za vas spreobrne v katastrofo leta.

  Še vedno so po ceni 33 € na voljo vstopnice za nočno dogajanje. Na koncertu po teku bodo namreč nastopile zvezde svetovnega kova kot so Steve Aoki, Lost Frequencies, Vini Vici, MATTN, Martin Jensen, Kosta Radman, Tim Urbanya in Mobo. Zato pohitite in si čim prej zagotovite preostale vstopnice, da slučajno ne ostanete brez vsega. Se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register