fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Vse o vstopnicah za Smile Ljubljana = )

  Vse o vstopnicah za Smile Ljubljana = )

  Prvih 3000 super early bird vstopnic za spektakel Smile Ljubljana = ) je zmanjkalo po svetlobni hitrosti. Od zdaj so tako na voljo EARLY BIRD vstopnice za dnevno in nočno dogajanje, ki pa jih lahko kupite preko spleta ali pa direktno v izbranih trafikah 3DVA. Če želite izvedeti več o vstopnicah za spektakel leta 2020, nadaljujte z branjem.

  Najprej bi se radi zahvalili vsem 3000 predstavnikom Smilenation, ki so si po rekordni hitrosti kupili prve super early bird vstopnice za spektakel leta Smile Ljubljana = ). V slabih treh urah je vstopnic zmanjkalo. Po najbolj ekskluzivni ceni ste si zagotovili svoje mesto na dogodku, ki bo Slovenijo zapisal v zgodovino najboljših festivalov v regiji, zato obljubljamo, da bomo poskrbeli za doživetje, kot ga še niste videli.

  Vsi drugi, ki ste prve ekskluzivne vstopnice zamudili, ne skrbite. Sedaj so na voljo EARLY BIRD vstopnice, ki jih lahko prav tako dobite po akcijski ceni.

  EARLY BIRD VSTOPNICA ZA CELODNEVNO DOGAJANJE = 36 EUR

  EARLY BIRD VSTOPNICA ZA NOČNO DOGAJANJE = 29 EUR

  Vstopnice si lahko še danes samo v nekaj minutah kupite na: Entrio.si. Z nakupom pa ne odlašajte predolgo, saj je količina early bird vstopnic po tej ceni omejena in se bo cena še stopnjevala.

  Plačilo je možno s karticami Mastercard, Maestro, Visa in Visa Electron. Prav tako pa lahko od sedaj naprej nakup opravite tudi z bančnim nakazilom. Če pa nimate prave bančne kartice ali nakupi preko spleta niso za vas, si lahko sedaj svojo vstopnico kupite tudi direktno v izbranih trafikah 3DVA. Preverite, če je katera trafika v vaši bližini na naslednji povezavi: https://www.entrio.si/outlets

  Za dodatne informacije in prodajna mesta pa spremljajte naši socialni omrežji Facebook in Instagram, kjer bomo objavljali vse aktualne zadeve.

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com

  You don't have permission to register