fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Vse o VIP doživetju festivala Smile Ljubljana = )

  Vse o VIP doživetju festivala Smile Ljubljana = )

  Od pretekle nedelje so v prodaji VIP vstopnice za festival Smile Ljubljana = ). Si želite prvo izvedbo največjega dogodka v Sloveniji preživeti na posebnem VIP prostoru, ki bo omogočal ekskluziven pogled na oder in dogajanje? Želite med nastopom svojega najljubšega izvajalca jesti prigrizke, s prijatelji pa nazdraviti z welcome drink, ki je vključen v vstopnici? Želite na stranišče brez čakanja v vrsti? Potem je VIP vstopnica ustvarjena za vas.

  Tudi letos bo na dogodku leta urejen poseben prostor na odlični lokaciji za vse tiste, ki se boste odločili za VIP doživetje. Odličen pogled na oder in celotno prizorišče, pijača in stranišče na dosegu dlani ter nič prerivanja in iskanja dobrega pogleda na oder v množici. Če pa si vmes zaželite druženja na prizorišču, lahko z VIP zapestnico brez problema kadarkoli vstopite in izstopite iz VIP prostora.

  VIP vstopnica trenutno stane 69 € v njej pa je vključeno naslednje:

  – Dnevno in nočno dogajanje

  – Vstop na VIP prostor

  – Ekskluziven pogled na oder in dogajanje

  – Welcome drink

  – Finger food/prigrizki

  – Ločena postrežba

  – Ločena toaleta

  VIP vstop je omogočen samo osebam starejšim od 18 let, zato mladoletni vstopnice ne kupujte, saj za vas vstop ne bo mogoč.

  Vas je VIP ponudba doživetja festivala Smile Ljubljana = ) prepričala? Svojo VIP vstopnico lahko že danes dobite na: https://www.entrio.si/event/smile-ljubljana-7151.

  Prav tako jo lahko direktno kupite v trafikah 3DVA in na bencinskih servisih OMV. Sebi najbližjo najdete na tej povezavi: https://www.entrio.si/outlets.

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com

  You don't have permission to register