fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Vse kar morate vedeti o nakupu vstopnic za dogodek leta

  Vse kar morate vedeti o nakupu vstopnic za dogodek leta

  Ker želimo, da bi nakup vstopnic za Tušev Tek Barv 2019 potekal kot po maslu, smo za vas pripravili nekaj najpogostejših vprašanj in dilem, s katerimi se lahko soočate pri nakupu.

  Zakaj ne smem slikati svoje vstopnice in jo objaviti na socialna omrežja?

  Vsaka vstopnica ima edinstveno kodo, ki omogoča enkraten vstop na dogodek leta. Ker je vašo vstopnico možno le poskenirati in je ne potrebujete v fizični obliki, lahko nekdo shrani vašo objavljeno vstopnico in jo na vhodu uporabi pred vami. Tako za vas vstop ne bo več možen, ker bo vstopnica že unovčena.

  Na kakšne načine lahko plačam vstopnico?

  Vstopnice lahko plačate preko bančnega nakazila ali pa direktno s kartico. Trenutno je mogoče plačevati z MasterCard, Maestro, Viso in Viso Electron.

  Kako plačam vstopnico z bančnim nakazilom?

  Na strani https://www.entrio.si/event/tusev-tek-barv-2019-5-obletnica-5754 najprej izberite želeno vrsto in število vstopnic. Vpišite od vas zahtevane podatke in pri načinu plačila izberite bančno nakazilo. Nato se vam prikažejo podatki za nakazilo, ki ga lahko opravite preko bančne aplikacije, na banki sami ali na pošti. Bodite pozorni, da vpišete pravilno referenco.

  Zakaj je pomembna referenca pri plačilu z bančnim nakazilom?

  Referenca označuje število, s katerim je označen vaš nakup. Ko prejmemo plačilo, je v sistemu razvidna referenca vašega nakupa, zato vstopnice avtomatsko prejmete na vaš e-mail naslov.

  Kje najdem kontrolno kodo pri plačilu s kartico? (CVC koda)

  Kontrolna koda je tri ali štirimestna številka na vaši kreditni kartici, ki zmanjšuje možnosti zlorab pri nakupih preko spleta, saj je napisana le na kartici in jo morate pri vsakem nakupu znova vpisati.

  Kdaj dobim vstopnice?

  Če plačate direktno s kartico, vstopnice na svoj e-mail prejmete takoj po uspešno opravljenem nakupu. Če plačate preko bančnega nakazila, pa vstopnice prejmete 2-4 dni po plačilu.

  V kakšni obliki mora biti vstopnica pri vstopu na dogodek?

  Vstopnico lahko na vhodu pokažete na svojem telefonu ali pa jo natisnete in pokažete na papirju.

  Kolikokrat se lahko vstopi z eno vstopnico?

  Vsaka vstopnica ima edinstveno kodo in omogoča le en vstop. Vnovči se takrat, ko se poskenira na vhodu. Po tem vstop z isto vstopnico ni več mogoč.

  Kaj pomeni super Early Bird?

  Super Early Bird je poimenovanje za čisti začetek prodaje vstopnic za dogodek leta, kjer so bile vstopnice po ekskluzivni ceni 19 evrov za tek, dnevno in nočno dogajanje na voljo najhitrejšim le 28 ur.

  Kaj pomeni Early Bird?

  Po koncu ekskluzivne prodaje Super Early Bird vstopnic, so bile nekaj časa na voljo Early Bird vstopnice po nižji ceni – 29 evrov za tek, dnevno in nočno dogajanje, ter 22 evrov samo za nočno dogajanje.

  Kaj pomeni Redna Prodaja?

  Prva faza redne prodaje poteka zdaj, ko so vstopnice na voljo po 35 evrov za tek, dnevno in nočno dogajanje, ter 29 evrov samo za nočno dogajanje. Cena vstopnic v redni prodaji pa se bo stopnjevala, zato si čim prej zagotovite svojo vstopnico po nižji ceni.

  Kaj se zgodi če ob nakupu vstopnic vnesem napačni e-mail naslov?

  Če ob nakupu po pomoti vpišete napačen e-mail naslov ali katerokoli drugo informacijo, ne skrbite. Le kontaktirajte info@entrio.si. Oni bodo poskrbeli, da se bodo podatki popravili, ter da boste prejeli svoje vstopnice.

  Katere podatke je potrebno posredovati če pride do težav pri nakupu?

  Če pride pri nakupu do kakršnihkoli težav, pišite na info@entrio.si. Povejte za kaj gre, vaše ime, priimek, e-mail iz katerega je bil opravljen nakup oziroma poskus nakupa, približen čas, število vstopnic in dogodek, za katerega so vstopnice kupljene.

  Maša Belak

  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register