fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  VSE INFORMACIJE O VSTOPNICAH

  VSE INFORMACIJE O VSTOPNICAH

  Draga Smile Nation družina! Festival Smile Ljubljana smo prestavili na leto 2021, letos pa smo za vas pripravili Smile Ljubljana “Special Edition”, ki se je v Ljubljani odvijal od 27. do 30. avgusta 2020. Dogodek je bil zaradi varnosti razdeljen na več dni, vsak dan pa smo poskrbeli za vrhunski line-up in nepozabno izkušnjo, ki vam je za vedno ostala v spominu.

  Možnosti glede menjave vstopnic smo na kratko pojasnili že v prejšnjem blogu, tokrat pa smo za vas pripravili podrobna uradna navodila. Zaradi spremembe pri izvedbi dogodka, od ponedeljka, 22. junija, od 20. ure naprej, vaše že kupljene vstopnice za Smile Ljubljana 2020 veljajo kot vrednotnica, ki jo lahko unovčite za katerikoli naš dogodek v roku 24 mesecev, saj je vrednotnica veljavna 2 leti od izdaje. 

  Datum izdaje vrednotnice: 22. 6. 2020

  Veljavnost vrednotnice: do 22. 6. 2022

  Vrednost vrednotnice: Enaka kot vrednost vstopnice

  Številka vrednotnice: Enaka kot unikatna 12-mestna koda na vstopnici (Označeno na fotografiji spodaj.)

  Ne pozabite, izberete lahko samo ENO MOŽNOST NA ENO VSTOPNICO oziroma VREDNOTNICO. Ne glede na to, kje ste vstopnico kupili, ali če ste naenkrat kupili več vstopnic in jih želite uporabiti na različne načine, ni problema. Pomembna je le unikatna 12-mestna koda na vsaki od vstopnic, ki je sedaj hkrati številka vrednotnice, ki vam omogoča menjavo. (V primeru, da ste kupili VIP vstopnico, se nam javite na ljubljana@thesmilenation.com). Samo vstopnice kupljene direktno preko sistema Entrio.si in uradnih fizičnih prodajnih mest veljajo kot vrednotnica, za preprodajo vstopnic ne odgovarjamo. 

  Torej, kakšen je postopek?

  1. ŽE KUPLJENO VSTOPNICO ZA SMILE LJUBLJANA 2020 ZAMENJAJTE ZA VSTOPNICO ZA LETOŠNJI “SPECIAL EDITION” DOGODEK in PREJMITE 10 € BONUSA, KI GA LAHKO PORABITE ZA PIJAČO NA LETOŠNJEM DOGODKU – DOGODEK JE ŽE POTEKEL.

  2. ŽE KUPLJENO VSTOPNICO ZA SMILE LJUBLJANA 2020 ZAMENJAJTE ZA VSTOPNICO ZA SMILE NATION SLOVENIJA 2021.

  • Na že kupljeni vstopnici za Smile Ljubljana poiščite 12-mestno unikatno kodo vstopnice oziroma številko vrednotnice. Ena koda velja za zamenjavo ene vstopnice (ne glede na to, ali imate kupljeno celodnevno ali nočno vstopnico).
  • Prikazala se vam bo skrita kategorija vstopnic za dnevno in nočno dogajanje Smile Nation Slovenija 2021. Izberite ENO vstopnico in kliknite nadaljuj.
  • Dokončajte nakup tako, da se prijavite s svojim Facebook računom, obstoječim Entrio računom, ali kot nov uporabnik.
  • Po končanem nakupu boste na elektronsko pošto prejeli novo celodnevno vstopnico za Smile Nation Slovenija 2021 brez dodatnih stroškov. Do vstopnice imate prav tako dostop v svojem Entrio profilu pod zavihkom “Moje vstopnice”, če ste registriran uporabnik.

  POZOR! Če ste svojo vstopnico za Smile Ljubljana 2020 že menjali za vstopnico brez sektorjev za Smile Ljubljana “Special Edition”, nato pa je niste menjali za vstopnico s sektorji, lahko s kodo iz PRVOTNE VSTOPNICE, torej te za Smile Ljubljana 2020, ponovno izvedete menjavo za dogodek v letu 2021.

  3. ŽE KUPLJENO VSTOPNICO ZA SMILE LJUBLJANA 2020 ZAMENJAJTE ZA PAKET URADNEGA SMILE “MERCH-A”.

  • Na že kupljeni vstopnici za Smile Ljubljana poiščite 12-mestno unikatno kodo vstopnice oziroma številko vrednotnice.

  SMILE FAN PACKAGE 1 (1x majica + 1x nahrbtnik)

  Ta paket je namenjen tistim, ki so kupili vstopnico v vrednosti 22-29 EUR. Redna vrednost paketa je 37 EUR.

  SMILE FAN PACKAGE 2 (1 x majica + 1x nahrbtnik + 1x hoodie)

  Ta paket je namenjen tistim, ki so kupili vstopnico v vrednosti 30-40 EUR. Redna vrednost paketa je 72 EUR.

  • Enega od paketov, ki je skladen s ceno vaše kupljene vstopnice, vstavite v košarico in v košarici pod “coupon code” vpišite 12-mestno unikatno kodo in jo potrdite. Kliknite “proceed to checkout”, vpišite vse potrebne podatke in dokončajte nakup.

  • V kratkem pričakujte pošiljko našega ekskluzivnega “mercha” na vpisan naslov.

  4. ZAHTEVAJTE VRAČILO DENARJA ZA NAKUP VSTOPNICE (V skladu s 65. členom v Uradnem listu RS, št. 80/2020, z dne 30.5.2020.)

  Od ponedeljka, 22. junija, od 20. ure naprej, vaše že kupljene vstopnice za Smile Ljubljana 2020 veljajo kot vrednotnice, ki jih s pomočjo 12-mestne unikatne kode na vstopnici lahko unovčite za katerikoli drug Smile dogodek v roku 24 mesecev, saj je do takrat vrednotnica veljavna (1., 2. in 3. možnost). Če je v tem času ne unovčite, lahko v 14 dneh po preteku tega obdobja od organizatorja zahtevate, da vam v 14 dneh od prejema zahtevka vrne znesek vrednotnice.

  Se beremo!

  You don't have permission to register