fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Vrhunci Tuševega Teka Barv 2019 – v slikah = )

  Vrhunci Tuševega Teka Barv 2019 – v slikah = )

  Se še spomnite letošnjega 21. junija, ko je bila Ljubljana odeta v barvni prah, v ozračju je bilo polno ljubezni in veselja, v ozadju pa je odmevala glasba vrhunskih svetovno znanih DJ-ev? Tušev Tek Barv 2019 je letos podrl vse rekorde obiska in poskrbel za spektakel, ki si ga bo vseh 20.000 obiskovalcev zapomnilo zavedno.

  Na letošnjem dogodku leta je v barvah teklo kar 12 tisoč ljubiteljev športa in zabave, kar je največ do sedaj. Barv, smeha, veselja in ravno prave mere tekmovalnosti na 5-kilometski trasi ni manjkalo.

  Prav tako so bile na prizorišču čez dan na voljo razne športne aktivnosti – od jahanja bika in bojevanja s penastimi palicami do ogromnega pikada in košarkarskega koša, kjer je bila zabava zagotovljena.

  Poskrbeli smo tudi, da niste bili lačni. Na dogodku leta ste si lahko privoščili slano in sladko, saj smo pripeljali raznovrstne ponudnike – od sendvičev in burgerjev do vafljev na palčki, ki so zadovoljili čisto vsak okus.

  Poskrbeli pa smo tudi, da ste se posladkali s torto, ki vam jo je »podaril« sam Steve Aoki.

  Večerni del dogodka pa je predstavljal vsakoletni vrhunski spektakel s svetovno znanimi zvezdami. S svojimi melodijami so vas letos zabavali MATTN, Martin Jensen, Lost Frequencies, Vini Vici, največja zvezda večera – ameriški DJ Steve Aoki in drugi.

  Če ste se udeležili letošnjega Tuševega Teka Barv in bili nad njim navdušeni, se morate prihodnje leto NUJNO udeležiti tudi festivala Smile Ljubljana, saj bomo poskrbeli, da boste doživeli še večji in še boljši spektakel kot kadarkoli doslej!

  Svoje vstopnice si lahko kupite na povezavi: https://www.entrio.si/event/smile-ljubljana-7151

  Plačilo je možno s karticami Mastercard, Maestro, Visa in Visa Electron. Prav tako pa lahko nakup opravite tudi z bančnim nakazilom. Če pa nimate prave bančne kartice ali nakupi preko spleta niso za vas, si lahko svojo vstopnico kupite tudi direktno v izbranih trafikah 3DVA. Preverite, če je katera trafika v vaši bližini na naslednji povezavi: https://www.entrio.si/outlets

  Za dodatne informacije in prodajna mesta pa spremljajte naši socialni omrežji Facebook in Instagram, kjer bomo objavljali vse aktualne zadeve.

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com

  You don't have permission to register