fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  V Slovenijo prihaja največji spektakel do sedaj – Smile Ljubljana = )

  V Slovenijo prihaja največji spektakel do sedaj – Smile Ljubljana = )

  Dragi zvesti oboževalci Tuševega Teka Barv, oboževalci športa, zabave in dobre glasbe, ljubitelji svetovnih glasbenih festivalov in ljubitelji barv! Samo za vas smo pripravili nekaj popolnoma odtrganega. Odločili smo se, da Tušev Tek Barv nadgradimo v nekaj še večjega in še boljšega. Zato vam danes predstavljamo festival Smile Ljubljana = ), ki bo Slovencem omogočil izkušnjo, po katero so v preteklosti morali v tujino!

  Že danes si v svoj koledar zabeležite datum 24. junij 2020, ko bo Ljubljano zavzela nova generacija festivalov pri nas.

  FESTIVAL SMILE LJUBLJANA = ) je dogodek, ki ima potencial, da postane, ne le največji in najboljši v Sloveniji, kot je to postal Tušev Tek Barv, ampak tudi izven naših meja, v celotni regiji. Tušev Tek Barv bo tako po petih letih, ko smo navdušili več kot 50 tisoč obiskovalcev, dobil novo podobo. V prihodnjih letih bomo nasmejali in osrečili še več obiskovalcev, zato smo dogodek poimenovali SMILE!

  ŠE BOLJŠI IN ŠE VEČJI

  Prenovljen Tušev Tek Barv pa prinaša še več novosti in izboljšav. Dodali smo mu nove dnevne aktivnosti, vključno z novimi skupinskimi športi in aktivnostmi za vse generacije, tek pa smo nadomestili s posebnim presenečenjem, ki bo zagotovo vsem všeč. Če je bil letos vaš izgovor, da ne želite teči, prihodnje leto izgovora za udeležitev na dnevnem dogajanju Smile Ljubljana = ) tako več nimate! Pa brez skrbi, tudi v 2020 bomo poskrbeli, da boste na festivalu oblečeni v HOLI barve.

  Seveda pa smo nadgradili tudi nočni del. Razpon DJ nastopov je tako veliko večji, čaka pa vas spektakularen show, ki vam bo za vedno ostal v spominu, zato ga nikakor ne smete zamudite. Na odru se bodo namreč vrstile svetovno znane zvezde za vsak okus.

  V preteklih letih so se na odru Tuševega Teka Barv zvrstila že velika svetovno znana imena, po Smile Ljubljana pa se bo seznam še podaljšal. Lani je za vrhunec večera poskrbel eden in edini Steve Aoki, pred njim pa sta publiko ogrela nič manj znana Lost Frequencies in Vini Vici. Leta 2018 je bil zvezda večera svetovno znan norveški DJ Alan Walker, ki mu je delal družbo tudi Američan Redfoo, leto pred tem pa je nastopil Grammy-jev nagrajenec Lil Jon. Leta 2016 je Slovenijo obiskal Fedde Le Grand, na čisto prvem Tuševem Teku Barv pa se je predstavil R3hab.

  VEČ INFORMACIJ ZELO KMALU

  Izredno veseli smo, da vam lahko predstavimo novo obdobje Tuševega Teka Barv, ki bo spremenilo pogled na festivalsko sceno v Sloveniji. Kmalu bo znanih več informacij o prvem nakupu vstopnic in vseh drugih podrobnostih, zato pozorno spremljajte naša socialna omrežja – Facebook in Instagram, saj bomo tam delili vse sveže novice.

  Prav tako se iz spletne strani www.tusevtekbarv.si vse informacije selijo na www.thesmilenation.com, tako da nas od zdaj naprej spremljajte tam! Do takrat pa si preberite zadnji blog letošnjega Tuševega Teka Barv, kjer se vam zahvaljujemo za vaš obisk in zvestobo: https://tusevtekbarv.si/obiskovalci-dogodka-leta-20-000-krat-hvala/.

  Se beremo! = )

  Maša BelakSMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com

  You don't have permission to register