fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  V nedeljo bo vse jasno – tretji headliner!

  V nedeljo bo vse jasno – tretji headliner!

  Iz tedna v teden počasi najavljamo paleto izvajalcev, ki bodo nastopili na dogodku leta. Da pridejo vsi na vrsto, pa jih čaka še kar nekaj. Do sedaj smo vam razkrili, da na Tušev Tek Barv 2019 prihajajo MATTN, vroča belgijska DJ-ka in žena Dimitrija Vegasa, in dva headlinerja večera, svetovno znana duo Vini Vici in Lost Frequencies. Že v nedeljo pa boste izvedeli kdo je tretji in zadnji headliner večera.

  Vse kar vam lahko zaenkrat povemo je, da je velik in da bo poskrbel za atmosfero na vrhuncu večera dogodka leta. To nedeljo 24.2. zato nujno spremljajte naš Facebook in Instagram profil, saj bomo ob 20.00 razkrili, kdo bo največja zvezda dogodka Tušev Tek Barv 2019.

  Iskreno upamo, da ste svojim najdražjim, ali pa oni vam, za valentinovo že priskrbeli vstopnice na dogodek leta. Če še niste, boste to zagotovo storili po nedelji, ko boste izvedeli še za tretjega headlinerja.

  Z nakupom vstopnic pa pohitite tudi zato, ker se bo s približevanjem največjega dogodka leta, stopnjevala tudi cena vstopnic. Torej, kaj še čakate? Čim prej si zagotovite vstopnico po nižji ceni, preden bo prepozno. Se beremo!

  Nakup vstopnic: https://www.entrio.si/event/tusev-tek-barv-2019-5-obletnica-5754

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register