fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  U Hrvatsku stiže najzabavniji sportsko glazbeni spektakl- Smile Zagreb =)

  U Hrvatsku stiže najzabavniji sportsko glazbeni spektakl- Smile Zagreb =)

  Imamo jednu jako važnu i dobru informaciju za tebe: trčanje nikad nije bilo zabavnije i šarenije.

  Upravo zato smo odlučili vratiti HOLI boje u grad! Naš plan je napraviti tulum o kojem će se pričati i mjesecima nakon. No, idemo se vratiti na početak priče. 2018. družili smo se na događanju koje se zvalo Holi fest. Trčali smo i rolali oko Jaruna cca. 4, 5 km i to obojani u svim nijansama holi boja. Nakon čega smo cijelu priču zaokružili prebrutalnim partyem na kojem su nastupili Kosta Radman, Antonio i Josh Somen.

  Holi Festival 2018. na Jarunu
  Holi Festival 2018. na Jarunu
  Holi Festival 2018. na Jarunu

  Svi oni koji su bili znaju da smo se ludo zabavili, a svi vi koji se niste družili s nama u Zagrebu prije dvije godine imate priliku nadoknaditi propušteno.

  Što se tiče lokacije, ona je dobro poznata. Otok Hrvatske Mladeži je mjesto gdje te očekujemo 30.05. Plus, odlučili smo promijeniti imidž, od sada smo Smile Festival jer naš glavni zadatak je staviti osmijeh na tvoje lice, jednostavno želimo da se zabaviš kao nikad do sad. Osim što imamo novo ime dodali smo i nove dnevne sportske aktivnosti. Ne brini, podebljali smo i večernji program. Očekujete još više domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda. Prva imena ćemo ti otkriti ovaj mjesec, a prodaja early bird ulaznica starta 16.02. u 20 sati preko entrio.hr!

  Ukratko, ovo je naš službeni poziv tebi da nam se pridružiš u ludoj avanturi i da postaneš dio SMILE nacije! =)

  You don't have permission to register