fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Tudi letos ceneje do Tuševega Teka Barv

  Tudi letos ceneje do Tuševega Teka Barv

  Ker se zavedamo, da na dogodku leta ne bodo le Ljubljančani, smo za vse, ki ne živite v slovenski prestolnici, zopet poskrbeli za cenejši prevoz. Do Ljubljane se boste lahko iz vašega kraja s 50% popustom pripeljali z vlakom, do samega prizorišča Tuševega Teka Barv 2019 pa brezplačno odpravili z mestnim avtobusom bolj znanim kot trola.

  V sodelovanju s Slovenskimi železnicami smo vam uredili 50% popust na povratno vozovnico iz vašega domačega kraja do Ljubljane. Vse kar morate narediti je, da pri nakupu vozovnice pokažete svojo karto za dogodek leta. Popust na vstopnico do prestolnice pa velja le na 21. junija z možnim povratkom 21. ali 22. junija. Nakup lahko opravite na vseh prodajnih mestih Slovenskih železnic, priporočamo pa vam, da si cenejšo vozovnico zagotovite že v predprodaji, da boste na dan dogodka brez skrbi.

  Ko pa boste 21. junija prispeli v Ljubljano, vas bo do prizorišča brezplačno zapeljala »trola«, kar vam omogoča Ljubljanski potniški promet. Iz železniške postaje se morate najprej odpraviti na bližnjo avtobusno postajo Bavarski dvor ali Gospodarsko razstavišče. Tam lahko vstopite na avtobuse 6, 8 in 11, ki vas bodo pripeljali do postaje Mercator, ali pa na troli 13 in 20, ki vas bosta pripeljali do postaje Kardeljeva ploščad. Obe izstopni postaji sta v neposredni bližini prizorišča, zato vas nato čaka le še slabih pet minutk hoje.

  Če pa vam ponujeni načini transporta ne ustrezajo, se lahko do Kardeljeve ploščadi odpravite tudi z avtom, saj je v Ljubljani na voljo več javnih parkirišč. Lahko pa se pridružite komu drugemu, ki se z avtom odpravlja na dogodek leta.


  Parkirišča v bližini Kardeljeve ploščadi.

  Kljub temu pa vas prosimo, da uporabljate razum in da se v avto ne odpravljate vinjeni oziroma, da vinjenemu ne pustite voziti. Zato, če je le možno, uporabite javni prevoz, ki vam ga ponujamo in bodite varni. Se beremo!

  Maša Belak
  TTB blogerka 2019

  You don't have permission to register