fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  To so največji in najnovejši hiti naših preteklih zvezd = )

  To so največji in najnovejši hiti naših preteklih zvezd = )

  Ste pri volji za malo nostalgije ali pa za širjenje vaše playliste z novimi hiti? Kakorkoli, mi bomo poskrbeli za oboje. Pred vami so največji (po številu ogledov na Youtube) in najnovejši hiti naših vrhunskih zvezd preteklih Tuševih Tekov Barv. Uživajte ob poslušanju! 

  Alan Walker: FADED & ALONE, PT.II 

  Začnimo kar pri Alanu Walkerju, ki podira rekorde ogledov med našimi preteklimi zvezdami. Njegova skladba “Faded” ima več kot 2,5 milijard ogledov. Ja, to je več kot 2.500.000.000. Pred kratkim pa je sodelovanje z znano pevko Avo Max rezultiralo v drugem delu njegove prav tako zelo znane skladbe “Alone”. Poslušajte “Alone, Pt. II”. 

  RedFoo/LMFAO: PARTY ROCK ANTHEM & SEXY AND I KNOW IT 

  Naš zabavljač RedFoo je v času dueta LMFAO ustvaril kar nekaj hitov, ki si jih je prepeval in ob njih na zabavah zaplesal cel svet. Ker zadnje čase ni ustvarjal nobenih novih hitov, imamo za vas dva, ki ne bosta nikoli postala dolgočasna. “Party Rock Anthem” s skoraj 2 milijardama ogledov in “Sexy And I Know It” s slabo milijardo ogledov sta hita, ki bosta v vas prebudila spomin na dobre stare čase. 

  Lil Jon: TURN DOWN FOR WHAT & ALIVE 

  Ko se zasliši slavni “Turn Down For What” in beat, ki mu sledi, nihče ne more ostati namiru. Ta hit, ki ima na Youtubu skoraj milijardo ogledov, bo za vedno ostal Lil Jonova največja uspešnica. Kljub temu pa je ena od njegovih mlajših skladb, v sodelovanju z velikimi imeni kot sta 2 Chainz in Offset, prav tako balzam za ušesa. Pesem Alive lahko poslušajte kar takoj.  

  Lost Frequencies: ARE YOU WITH ME? & BLACK AND BLUE 

  Lost Frequencies in njegova skladba “Are You With Me?”, ki si jo zna vsak od nas zapeti na pamet, ima več kot 300 milijonov ogledov in je tako njegova najbolj priljubljena pesem. Velik potencial pa ima tudi ena od novejših pesmi z naslovom Black & Blue. Ste jo že poslušali? 

  R3HAB: HOW WE PARTY & LET ME DOWN SLOW 

  Naš čisto prvi veliki zvezdnik, ki je otvoril obdobje Tuševega Teka Barv ima skoraj 150 milijonov ogledov na njegovem velikem hitu “How We party”. Zelo pred kratkim pa je v sodelovanju z New Hope Club izdal skladbo “Let Me Down Slow”, ki jo lahko slišite spodaj. 

  Vini Vici: GREAT SPIRIT & MOYONI 

  Vini Vici in njuna velika uspešnica “Great Spirit”, ki sta jo ustvarila skupaj z velikanom Arminom van Buurenom ima na Youtubu skoraj 120 milijonov ogledov in je s tem njun največji hit. V ekstazo pa nas popelje tudi njuna novejša skladba “Moyoni”, ki je izšla novembra lani. Poslušajte jo in se prepričajte sami. 

  Steve Aoki: BONELESS & MALDAD  

  Naš lanski vrhunec večera Steve Aoki in njegova skladba “Boneless” imata več kot 100 milijonov ogledov, njegova nova skladba “Maldad” v sodelovanju z latino loverjem Malumo pa je hit, ki ga ne bomo kmalu pozabili. Kako zveni njuno sodelovanje lahko preveriš spodaj. 

  Že imate svojo vstopnico za letošnji Smile Ljubljana = )? Če je še nimate, je sedaj zadnji čas, da si jo nabavite po EARLY BIRD ceni na https://www.entrio.si/event/smile-ljubljana-7151. Prav tako jo lahko direktno kupite v trafikah 3DVA in bencinskih servisih OMV z Multi točko: https://www.entrio.si/outlets 

  Se beremo = ) 

  Maša Belak 

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = ) 

  www.thesmilenation.com 

  You don't have permission to register