fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Tako naše zvezde razturajo na Ultri in Tomorrowlandu

  Tako naše zvezde razturajo na Ultri in Tomorrowlandu

  Prejšnji teden smo vam v blogu svetovali, kje se lahko v naravi pripravite na dnevni del dogodka leta – tek. Sedaj pa smo za vas pripravili še nekaj, da se boste lahko pripravili tudi na večerni del. Kot veste, so izvajalci Tuševega Teka Barv svetovno znane zvezde elektronske glasbe, ki jim vrhunski festivali niso tuji. Zato smo za vas pripravili nekaj njihovih najnovejših setov iz festivalov Tomorrowland in Ultra.

  Naša headlinerja Vini Vici sta dober mesec nazaj nastopila na Ultra Music Festival 2019 v Miamiju, kjer sta navdušila ameriško množico. Kaj lahko pričakujete na Tuševem Teku Barv 2019, si poglejte na spodnjem posnetku.

  Zvezda elektronske glasbe Steve Aoki je marca nastopil na glavnem odru vrhunskega festivala, in sicer Tomorrowlanda Winter 2019 v francoskih Alpah. Na Tomorowlandu pa je nastopil tudi lansko leto, leto pred tem, leto pred tem in leto pred tem, in lahko bi nadaljevali še nekaj časa. Namesto tega si raje poglejte njegov celotni letošnji nastop, po katerem boste še bolj neučakani.

  Tudi Felix De Laet, bolj znan kot Lost Frequencies, je letos nastopil na zimskem Tomorrowlandu, in kot Aoki, skoraj vsako leto pred tem. Njegov enourni šov si lahko zavrtite na spodnjem posnetku.

  Na glavnem odru zimskega Tomorrowlanda pa se je letos predstavila tudi naša edina nastopajoča nežnejšega spola. MATTN je publiko navdušila s svojimi avtorskimi skladbami, kakor tudi s hiti drugih vrhunskih producentov elektronske glasbe. Njen snežni nastop si lahko ogledate spodaj.

  Če že težko pričakujete 21. junij, ko boste vse zvezde Tuševega Teka Barv 2019 slišali v živo, vam naj bodo zgornji posnetki v tolažbo, da lažje preživite še zadnjih 45 dni do dogodka leta, ki bodo minili prej kot si mislite. Opozarjamo pa vas, da bodo tudi vstopnice za večerni del kmalu razprodane, zato si jih čim prej zagotovite na Entrio.si, da slučajno ne ostanete brez. Se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register