fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Steve Aoki želi, da ste fit

  Steve Aoki želi, da ste fit

  Naš headliner in zvezda večera dogodka leta ni le vrhunski DJ, čeprav glasbi posveča večino svojega časa. Steve Aoki je prav tako strasten športnik in zagovornik zdravega načina življenja, ki ga želi predstaviti tudi vsem svojim oboževalcem. Ravno s tem namenom je v sodelovanju z digitalno fitnes platformo NEOU razvil Aoki Bootcamp.

  Ameriški DJ japonskih korenin priznava, da je tip človeka, ki izkoristi vsako priložnost za telovadbo, ne glede na to, kje je. Svoje telovadne koreografije je že večkrat objavil tudi na svoja družabna omrežja in prejel ogromno pozitivnih odzivov. Ravno to ga je spodbudilo, da bi se stvari lotil malo bolj resno.

  Aoki pravi, da je Aoki Bootcamp drugačen od telovadb, ki jih je sam objavljal, saj so pri tokratnem projektu sodelovali profesionalni trenerji in so vadbe zato veliko bolj učinkovite. Prav tako se lahko izvajajo kjerkoli in kadarkoli, saj za njih ne potrebujete drugih pripomočkov kot voljo in svojo pametno napravo.

  Aplikacija NEOU pa na žalost ni brezplačna. Kupi se jo lahko v Apple App store ali na Google Play, za njo pa je potrebno odšteti dobrih 11 evrov na mesec ali slabih 89 evrov, če se odločite za letno naročnino. Steve trdi, da pri razvoju ni mislil na zaslužek, ampak se je razvoja platforme lotil, ker vanjo iskreno verjame in meni, da lahko ljudem pomaga pri vključitvi fizične aktivnosti v vsakdan.

  »Sam sem ves čas na poti in opravim nekje od 200 do 300 nastopov na leto, ampak še vedno najdem čas za telovadbo. Če lahko jaz, si tudi vi lahko vzamete vsaj 30 minut in naredite nekaj zase,« je DJ ob izdaji povedal za revijo Forbes. Kdo ve, mogoče se bo 21. junija na Tuševem Teku Barv 2019 želel pred nastopom malo ogreti in bo celo tekel z vami. Se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register