fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Ste pripravljeni na jutri? Čas je za najavo 2. nastopajočega = )

  Ste pripravljeni na jutri? Čas je za najavo 2. nastopajočega = )

  Bliža se trenutek, ki ste ga vsi že zelo nestrpno čakali. »Kdaj bo znan naslednji nastopajoči?«, »Kdo bo še nastopil na Smile Ljubljana?«, »Kdaj boste najavili preostale izvajalce?« in »Line up prosim!« so le nekateri od mnogih sporočil, ki smo jih v zadnjih tednih prejeli od največjih neučakancev festivala Smile Ljubljana = ). Končno bomo potešili vašo radovednost in najavili že 2. izvajalca, ki bo na dogodku leta poskrbel za večer poln dobre glasbe in pozitivne energije.

  Nekaj namigov o tem, kdo bo najavljeni izvajalec, smo vam v tem tednu že razkrili:

  NAMIG #1 VEČ LET NA DJ MAG TOP 100 LESTVICI

  V začetku tedna smo vam namignili, da je nastopajoči že več let na DJ MAG TOP 100 lestvici najboljših DJ-jev na svetu in da se njegova pozicija na lestvici skozi čas približuje vrhu.

  NAMIG #2 IMA SVOJO LASTNO GLASBENO ZALOŽBO

  Naš nastopajoči ima prav tako svojo lastno glasbeno založbo, pod katero sam izdaja svoje hite, prav tako pa pod njo ustvarja kar nekaj drugih obetavnih DJ-jev.

  NAMIG #3 TRENUTNO MED PRVIH 10 NA DJ MAG TOP 100 LESTVICI

  Zadnji, včerajšnji namig, pa vam je razkril, da je naš naslednji nastopajoči kar med prvih 10 na DJ MAG TOP 100 lestvici najboljših DJ-jev na svetu. Prepričani smo, da ste lestvico že do potankosti preučili, če so vaša predvidevanja pravilna pa boste izvedeli šele jutri.

  Salvatore Ganacci bo kmalu dobil družbo

  Naš prvi najavljeni nastopajoči – vrhunski švedski DJ z bosanskimi koreninami Salvatore Ganacci bo tako že prav kmalu na našem LINE UP seznamu dobil družbo. Jutri, v nedeljo ob 20:00, zato nujno spremljajte naše objave, saj bomo na Facebook in Instagram profilu razkrili ime drugega nastopajočega na največjem festivalu letošnjega leta – Smile Ljubljana = ).

  Če vstopnice še SLUČAJNO nimate, je sedaj zadnji čas, da si jo nabavite po EARLY BIRD ceni TUKAJ. Prav tako jo lahko direktno kupite v trafikah 3DVA in bencinskih servisih OMV z Multi točko: https://www.entrio.si/outlets

  OPOZORILO: Ne čakajte predolgo, saj bo cena vstopnic po najavi kmalu narasla.

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com

  You don't have permission to register