fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Smilenation raste – prihaja Smile Zagreb = )

  Smilenation raste – prihaja Smile Zagreb = )

  Festival Smile dobiva nove razsežnosti, Smilenation pa iz dneva v dan raste – poleg Smile Ljubljana =) bodo 30. maja 2020 naši sosedje pozdravili prvi Smile Zagreb =)! Če se želiš pred junijem, ko bo festival prvič zaživel pri nas, še malo ogreti, je Smile Zagreb odlična priložnost za to.

  Že ob naznanitvi festivala Smile Ljubljana = ) smo vam razkrili, da bo to festival nove generacije, ki bo presegel Slovenijo. Začenjamo v hrvaški prestolnici – 30. maja 2020. Smile Zagreb = ) bo tako imel podoben koncept kot ljubljanski – barve, glasba, šport in zabava za vse generacije. Edina razlika je, da bodo obiskovalci dnevnega programa tekli v barvah kot smo bili navajeni iz Tuševih Tekov Barv, dogodek pa bo potekal na prečudovitem zagrebškem Otoku Hrvatske Mladeži na Jarunu.

  Takole so se že predlani v Zagrebu na Holi Festivalu 2018 zabavali Zagrebčani. Po pisanem teku na 4,5 kilometrski trasi okoli Jaruna je sledila nora zabava, na kateri so nastopili Kosta Radman, Antonio in Josh Somen. Letos pa lahko pričakujete še več zabavnih športnih aktivnosti, domačih in tujih glasbenikov, barv in pa najpomembneje – nasmehov. Odlična lokacija, družba, šport in glasba – vse to predstavlja Smile Zagreb = ).

  Glede na to, da je Zagreb le kratko vožnjo stran od Slovenije, ni razloga, da se ga ne bi udeležili tudi vi! Če otroku v vas Smile Ljubljana = ) ni dovolj in se želite pred njim  še ogreti, je tukaj za vas Smile Zagreb = ).

  NE POZABITE: Vstopnice gredo v prodajo v nedeljo ob 20:00 na Entrio.hr.

  Če pa SLUČAJNO še nimate vstopnice za Smile Ljubljana, ne odlašajte več. 21. februarja se bodo namreč podražile, zato imate sedaj še zadnjo priložnost, da si vstopnico za dogodek leta zagotovite po EARLY BIRD ceni TUKAJ. Prav tako jo lahko direktno kupite v trafikah 3DVA in bencinskih servisih OMV z Multi točko: https://www.entrio.si/outlets

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com

  You don't have permission to register