fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  REKORDNA PRODAJA: Na voljo le še 500 vstopnic za tek

  REKORDNA PRODAJA: Na voljo le še 500 vstopnic za tek

  Tušev Tek Barv 2019 se bliskovito približuje, trenutno pa je na voljo le še okoli 500 vstopnic za tek v barvah, zato se jih kmalu sploh ne bo več dalo dobiti. In ne, to ni prvoaprilska šala. Letošnji dogodek leta bo namreč podrl vse dosedanje rekorde obiska, kot se za 5. obletnico spodobi.

  Leta 2015 je se Tušev Tek Barv prvič predstavil slovenski publiki in odziv je bil enkraten. Že na 1. dogodku je teklo okoli štiri tisoč ljubiteljev sproščenega teka, barv in zabave. Če prištejemo še tiste, ki pa so prišli le na večerni del dogodka, jih je bilo skupaj kar 8 tisoč.

  V letu, ki je sledilo, je na Tuševem Teku Barv teklo že šest tisoč obiskovalcev, torej kar dva tisoč več kot leto pred tem. Na večernem delu pa se jih je zabavalo že okoli 10 tisoč. Številke so nato ostale podobne tudi leto za tem. Lani, na Tuševem Teku Barv 2018, pa se je podrl tekaški rekord. Okoli pet kilometrsko traso je namreč preteklo več kot 10 tisoč v barve odetih tekačev.

  Glede na to, da nas do dogodka leta čakata še dobra dva meseca, vstopnic za tek pa bo prav kmalu zmanjkalo, lahko predvidevamo, da bo letošnji Tušev Tek Barv podrl vse dosedanje rekorde. Število obiskovalcev pa ne bo edini rekord, ki se bo podrl. Letos bo namreč prvič nastopilo kar 5 DJ-jev z DJ MAG lestvice 100 najboljših DJ-jev na svetu.

  Tušev Tek Barv 2019 bo tako dogodek, ki ga vsak ljubitelj teka, barv, elektronske glasbe, ali pa zgolj druženja in zabave, nikakor ne sme zamuditi. Če želite doživeti nepozabno izkušnjo in teči v barvah, si zato nujno zagotovite eno izmed zadnjih vstopnic, preden jih zmanjka. Vstopnice lahko kupite na povezavi: https://www.entrio.si/event/tusev-tek-barv-2019-5-obletnica-5754

  Se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register