fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Razkrivamo, kaj boste jedli na dogodku leta

  Razkrivamo, kaj boste jedli na dogodku leta

  Ker boste na Tuševem Teku Barv 2019 veliko »športali«, bo po teku zagotovo prijala konkretna okrepčitev. Zato da si povrnete izgubljeno energijo in da jo pridobite nekaj še za večerni del, smo na dogodek leta pripeljali štiri ponudnike hrane za vsak okus, pri katerih boste lahko napolnili svoj želodec.

  Ne glede na to, ali vam prija nekaj slanega, nekaj sladkega, nekaj sočnega ali nekaj toplega, bo na prizorišču poskrbljeno za vse. Z nami bo DBurger foodtruck, kjer si boste lahko privoščili sveže burgerje.

  Če vam bo po teku bolj ustrezal sendvič, bo tam za vas Sendvičarna. Pripravili vam bodo sendvič po vaši želji in tako zadovoljili še najbolj izbirčne okuse, prav tako pa bo na voljo veganski sendvič.

  Na dogodku bo tudi ljubljanski Burek Olimpija, ki je sicer ena od glavnih postojank Ljubljančanov, ki se vračajo z nočnih žurov. Na Tuševem Teku Barv bodo prodajali svoje vrhunske bureke, zraven pa boste lahko dobili tudi jogurt.

  Na dogodku pa bomo poskrbeli tudi za dvig ravni sladkorja v krvi. Tam bo namreč Waffle To Go, kjer si boste lahko privoščili slasten vafelj na palčki s prelivom in posipom po lastnem izboru.

  Vnos lastne hrane na prizorišče kot na vseh večjih dogodkih ne bo mogoč. Smo pa prepričani, da bo vsak našel nekaj zase, saj bo ob dnevnem dogajanju na voljo tudi veliko brezplačnih degustacij tako hrane kot pijače.

  Tisti, ki jih tudi naša ponudba ne bo nasitila, se bodo seveda lahko odpravili na obrok tudi izven prizorišča. Opozarjamo pa, da se je potrebno na prizorišče vrniti do 20. ure, saj je prehajanje možno samo do takrat. Se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register