fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  PRVIČ V SLOVENIJI: Salvatore Ganacci = )

  PRVIČ V SLOVENIJI: Salvatore Ganacci = )

  Na oder festivala Smile Ljubljana kot prvi najavljeni nastopajoči prihaja vrhunski švedski DJ z bosanskimi koreninami – Salvatore Ganacci. 33-letnik ima za sabo že kar tri nastope na Tomorrowland-u in enega na Ultra Music Festival, prihodnje leto pa bo na svoj seznam dodal še največji spektakel Smile Ljubljana in se PREMIERNO predstavil v Sloveniji.

  Njegovo pravo ime je pravzaparav Emir Kobilič, vzdevek pa so mu dali njegovi prijatelji, saj so njegovi dolgi lasje ob igranju nogometa bili vedno napoti njegovim nasprotnikom. Očitno mu je bil vzdevek tako všeč, da ga je izbral kar za svoje umetniško ime. Ganacci se je rodil še v takratni Jugoslaviji, nato pa se je preselil v prestolnico Švedske – Stockholm, kjer živi in ustvarja še danes.

  V svoji šestletni karieri je sodeloval že z velikimi imeni kot so Major Lazer, Dillon Francis, Trinidad James in Axwell ter Sebastian Ingrosso, ki sta bivša člana Swedish House Mafie.

  Leta 2014 je Ganaci z Jillionaire iz Major Lazer izdal prvi singl z naslovom »Fresh«, ki je postal takojšnja klubska uspešnica. Leto kasneje je podpisal pogodbo z založbo Refune Music label, katere lastnik je sam Sebastian Ingrosso. Leta 2017 je prvič nastopil na Tomorrowlandu, leto za tem pa je ponovno nastopil na glavnem odru festivala Tomorrowland, prav tako pa se je prvič predstavil na Ultra Music Festival. Tudi letos je nastopil na Tomorrowland-u, najboljše trenutke iz njegovega vrhunskega nastopa pa lahko pogledate v spodnjem posnetku.

  Kot lahko vidite v posnetku iz Tomorrowland-a, Ganaccijevi nastopi niso nikoli dolgočasni, saj s svojo zabavno osebnostjo poskrbi, da se zabava čisto vsak posameznik v množici. Za nepozaben spektakel in pravo glasbeno simfonijo pa bo poskrbel tudi naslednje leto na Smile Ljubljana, zato preprosto ne smete manjkati! Njegov šov bo tako eden od najbolj zabavnih, kar ste jih kadarkoli videli.

  Še en dokaz o njegovi izjemni domišljiji in ustvarjalnosti je videospot za njegovo pesem »Horse«, kjer se boste zagotovo kar nekajkrat vprašali: »WTF?«. Videospot je zabaven in bizaren hkrati – prava umetnina. Oglejte si ga in se navdušite tudi sami. Pa brez skrbi, med ustvarjanjem videospota ni bil poškodovan nihče.

  Že imate svojo vstopnico za Smile Ljubljana = )? Če je še nimate, je sedaj zadnji čas, da si jo nabavite še po early bird ceni: https://www.entrio.si/event/smile-ljubljana-7151

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com

  You don't have permission to register