fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Prihaja Lost Frequencies – ste z nami?

  Prihaja Lost Frequencies – ste z nami?

  Tukaj je že drugi izvajalec, ki vas bo na Tuševem Teku Barv 2019 dvignil v zrak in poskrbel za nepozaben večerni del največjega dogodka leta. DJ Felix De Laet bolj znan pod imenom Lost Frequencies je pri svojih 25 letih eden izmed boljših svetovno znanih DJ-jev današnjega časa. Njegove uspešnice pa boste lahko v živo slišali nikjer drugje kot na Tuševem Teku Barv 2019!

  Felix je DJ belgijskih korenin, ki je v svoji karieri nastopal že na vrhunskih festivalih kot so Tomorrowland, Coachela, EDC Las Vegas, Lollapalooz, prav tako pa je sodeloval s številnimi zvezdami kot so James Blunt, Justin Bieber in Miley Cyrus, s The Chainsmokers pa je bil leta 2017 celo na arenski turneji. Njegove najbolj prepoznavne pesmi, ki jih zagotovo poznajo tudi tisti, ki jih tovrstna glasba ne zanima preveč, so Are You With Me, Crazy, Melody, Reality in Like I Love You.

  Lost Frequencies ustvarja glasbo že od leta 2014, ko ga je odkrila in pod svoje okrilje vzela založba Armada Music. S svojo priredbo skladbe Are You With Me izvajalca Eastona Corbina, ki jo je naložil na SoundCloud, jih je v trenutku prepričal. Od tega trenutka je šla njegova kariera samo še navzgor. Omenjena priredba se je po uradni izdaji povzpela na vrh belgijske lestvice Ultratop, kmalu za tem pa še na vrh lestvic v Avstraliji in Avstriji. Med najboljših 10 pa je prišla v 12 drugih evropskih državah.

  Junija pa bo svojo vrhunskost lahko dokazal tudi na prvem festivalskem nastopu v Sloveniji. Zato vas kot Lost Frequencies v svoji skladbi »Are you with me?« vprašamo, ste z nami? Če je odgovor ne, si čim prej priskrbite svoje vstopnice na dogodek leta, saj so količine omejene. In verjemite, da dogodka res ne želite zamuditi. Se beremo!

  Maša Belak

  TTB 2019 blogerka

  Kupite svojo vstopnico še danes: https://www.entrio.si/event/tusev-tek-barv-2019-5-obletnica-5754

  You don't have permission to register