fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Pričakujte še dva headlinerja dogodka leta!

  Pričakujte še dva headlinerja dogodka leta!

  Novo leto se je včeraj uradno začelo, s tem pa smo vstopili v leto, ki ga že čez dobrih šest mesecev čaka vrhunec, ki se bo zapisal v zgodovino. Sedaj gre zares, saj nas čaka še 170 dni do dogodka leta – Tuševega Teka Barv 2019, prodanih pa je že več kot 5000 vstopnic!

  Prejšnji teden smo razglasili prvi dve zvezdi letošnjega Tuševega Teka Barv, in sicer duo z izraelskimi koreninami Vini Vici, ki sta stara znanca svetovno znanih festivalov kot sta Ultra in Tomorrowland. Glede na prva razkrita predstavnika dogodka leta, lahko pričakujete nepričakovano. Podrobno pa spremljajte tudi naš Instagram in Facebook stran, saj bomo tam razkrili naslednjega izvajalca, ki bo Slovenijo 21. junija 2019 dvignil v zrak.

  Jutri se po dolgih prazničnih dneh spet vračamo nazaj na delo in v šolo. Da pa bo prehod iz lenarjenja in prenajedanja lažji, smo se odločili, da podaljšamo možnost nakupa vstopnic z Early Bird ceno. Tako imate sedaj čas do ponedeljka, 7.1.2019 do 23:55, da kupite vstopnice na dogodek leta še po nižji ceni – 29 evrov. Zato ne odlašajte in si zagotovite svoje mesto!

  Prav tako pa vam ekipa TTB 2019 v novem letu želi vse najboljše in najlepše. Bodite najboljša verzija vas samih in naredite to leto vaše. Da pa vam bo to uspelo, ne pozabite na Tušev Tek Barv 2019, kjer bomo mi poskrbeli, da bo to leto res nepozabno. Se beremo!

  Maša Belak

  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register