fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  »Posladkal« vas bo eden in edini – Steve Aoki

  »Posladkal« vas bo eden in edini – Steve Aoki

  Tukaj je! Še tretji in zadnji headliner najbolj spektakularnega Tuševega Teka Barv do sedaj. V Ljubljano 21. junija 2019 prvič v svoji dolgoletni karieri prihaja eden in edini Steve Aoki – ikona svetovne elektronske glasbe, dvakratni Guinnessov rekorder in prava starešina med didžeji, ki bo poleg Lost Frequencies in Vini Vici poskrbel za nepozabno noč in vas morda tudi malo »posladkal«.

  Steve Hiroyuki Aoki je ameriški vsestranski glasbenik z japonskimi koreninami. Rodil se je v Miamiju, njegova starša pa sta oba Japonca. Njegov oče je upokojeni tekmovalec v wrestlingu, njegova mlajša sestra Devon Aoki pa je tako kot on prodrla v svet ameriške popularne kulture. Je namreč manekenka in igralka – nastopila je tudi v Hitri in predrzni 2. Lahko bi rekli, da je bila družina Aoki kar ustvarjena za svoje mesto pod žarometi.

  Steve je kar dvakratni grammyjevski nominiranec in vpliven glasbeni založnik, glasbenik, producent, podjetnik, dobrodelnež, igralec, ni da ni. Večina pa verjetno ne ve, da je Aoki na sceni že od leta 1996, ko je ustanovil svojo založbo Dim Mak Records. V svoji več kot dvajsetletni karieri je zato sodeloval že z mnogimi drugimi velikimi imeni v glasbeni industriji kot so will.i.am, Afrojack, Tiesto, LMFAO, Linkin Park, Iggy Azalea, Lil Jon, blink-182, Laidback Luke, BTS, Louis Tomlinson, Rise Against, Vini Vici, Lauren Jauregui, Fall Out Boy in še bi lahko naštevali. Zaslovel pa je tudi zaradi svojih odličnih priredb znanih izvajalcev, ki so poslušalce elektronske glasbe enostavno navdušili. Danes se zato uvršča na 11. mesto DJ MAG lestvice 100 top DJ-jev.

  Aoki je že večkrat nastopil na večini svetovno znanih festivalov elektronske glasbe – ameriška Coachella, belgijski in ameriški Tomorrowland, Lollapalooza, Ultra Music Festival, madžarski Sziget Festival, TomorrowWorld, Electric Daisy Carnival v Los Angelesu, hongkonški Dragonland Music Festival, Firefly Music Festival in še in še. Marca letos pa ga pred Tuševim Tekom Barv 2019 čakata še dva večja nastopa na Lollapalooza v Čilu in Argentini.

  Aoki pa na svojih nastopih rad poskrbi tudi za raven sladkorja v krvi svojih obiskovalcev. Pogosto namreč v publiko vrže torto. Ja, na Tuševem Teku Barv se boste zato mogoče lahko tudi posladkali s torto iz rok same ikone elektronske glasbe. Tega pa enostavno ne smete zamuditi. Prav tako pa bomo že v nedeljo najavili naslednjega nastopajočega, ki je kot vsi znani nastopajoči do sedaj uvrščen na DJ MAG lestvico top 100 DJ-jev, zato pozorno spremljajte naš Facebook in Instagram profil.

  Za Tušev Tek Barv 2019 je bilo prodanih že več kot 8.000
  vstopnic, na Facebook dogodku pa se je potrdilo že več kot 15.000 obiskovalcev. Če je še nimate, si svojo vstopnico čim prej priskrbite preko portala Entrio, saj boste lahko vstopnice po trenutni ceni kupili le še do srede do 23.55 ure. Zato le pohitite. Se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register