fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  PODIRAMO REKORDE: V samo 28 urah prodanih več kot 3000 vstopnic

  PODIRAMO REKORDE: V samo 28 urah prodanih več kot 3000 vstopnic

  Malce več kot pol leta nas loči do največjega spektakla prihodnjega leta, karte pa že gredo kot za med. Včeraj ob polnoči se je zaključila prodaja Super Early Bird vstopnic za 5. obletnico Tuševega Teka Barv, ki bo 21. junija 2019 že tradicionalno potekal na vsem dobro poznani Kardeljevi ploščadi v Ljubljani. Več kot 3000 neučakanih ljubiteljev teka in zabave si je po ekskluzivni ceni že priskrbelo svojo vstopnico za dogodek leta.

  Če ste prvo akcijo zamudili imate sedaj že drugo priložnost, da si zagotovite vstopnico za največji dogodek leta po nižji ceni. Od danes so v prodaji Early Bird vstopnice, ki stanejo 29 Eur za tek dnevno in nočno dogajanje, ter 22 Eur samo za nočno dogajanje. Čas, da si jih priskrbite imate vse do konca decembra, nakup pa je možen preko priznanega ticketing sistema Entrio.si, ki je Tušev Tek Barv izbralo za nosilni projekt v Sloveniji. Poleg njihovega odličnega sistema nakupa vstopnic bodo poskrbeli tudi za brezgotovinsko plačevanje na prizorišču, s katerim se boste izognili stalnemu rokovanju z denarjem in se lahko posvetili druženju in zabavi.

  Organizatorji dogodka leta so prejšnji teden na posebni najavi Super Early Bird vstopnic, ki se je odvijala v ljubljanskem lokalu Čin Čin, predstavili svoje novo partnerstvo z Entrio. Hrvaško/Slovensko podjetje se bo s tem predstavilo slovenski publiki in postavilo nove mejnike na področju ticketing in cashless sistema, ter s tem omogočilo, da bo šlo na dogodku vse kot po maslu.

  Do danes je z nami teklo že več kot 27.000 tekačev, zabavalo pa se je več kot 45.000 obiskovalcev. Glede na število že prodanih kart in glede na to, kaj imamo pripravljeno za vas, vam zagotavljamo, da bo jubilejni Tušev Tek Barv presegel vsa pričakovanja, česar pa enostavno ne smete zamuditi. Zato si čimprej zagotovite svojo vstopnico, da se v stilu poslovite od preteklega šolskega leta in pričnete svoje poletje v barvah. Se beremo!

  Maša Belak

  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register