fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Ostani doma in sodeluj v nagradnem natečaju #SmileAtHome

  Ostani doma in sodeluj v nagradnem natečaju #SmileAtHome

  Zaradi trenutne situacije v svetu smo primorani za svojo varnost in varnost drugih ostati doma. Naša ekipa se zaveda, kako pomembno je upoštevanje teh napotkov, zato želimo spodbuditi celoten #SmileNation, da ravna odgovorno in širi svoje nasmehe DOMA! Iščemo ideje in razloge za smeh v trenutni situaciji. Kakšen je tvoj? = )

  Je razlog ta, da s tem skrbiš, da se ti ali drugi ne okužijo? Je za tvoj smeh odgovorno to, da ni šole? Da lahko končno prebereš knjigo, ki je prej nisi uspel/a? Ali pa, da lahko cele dneve poslušaš Don Diabla in Salvatore Ganaccija? Z dobro idejo oziroma razlogom prepričaj 3 prijatelje, da ostanejo doma. S tem boš prispeval/a celotni skupnosti, z malo sreče pa boš osvojil/a tudi vstopnico za festival Smile Ljubljana skupaj z uradnim hoodijem ali majico festivala!

  Navodila za sodelovanje v nagradnem natečaju:

  1. Objavi fotografijo razloga, zakaj se smejiš doma, na svoj Facebook/Instagram profil ali v komentar pod objavo natečaja Facebooku. Pri objavi uporabi #SmileAtHome in nas označi s @Smile Ljubljana (Facebook) ali @Smile_Ljubljana (Instagram).

  2. V komentar pod objavo na Facebooku/Instagramu ali na svojo objavo označi tri prijatelje, ki jih boš prepričal/a, da ostanejo doma!

  3. Za večjo možnost pri osvojitvi nagrade objavi vse še na svoj story in nas označi s @Smile Ljubljana (Facebook) ali @Smile_Ljubljana (Facebook) in #SmileAtHome.

  Nagradna igra traja do torka, 24. 3. 2020, do 23:55. Po izteku nagradne igre bomo naključno izžrebali 6 nagrajencev. Najboljše objave pa bomo tudi delili na našem profilu.

  Nagrade:

  3x Smile Ljubljana hoodie + vstopnica za Dnevno in nočno dogajanje

  3x Smile Ljubljana majica + vstopnica za Dnevno in nočno dogajanje

  Nagrade bodo razdeljene naključno.

  Kaj še čakaš? Ostani in smej se doma. Prav tako pa ne pozabi upoštevati spodnjih napotkov. Le tako bomo skupaj premagali trenutno situacijo in bomo lahko 24. junija, ko nam bo pomagalo tudi toplejše vreme, brezskrbno uživali na festivalu Smile Ljubljana = ).

  Če še nimaš vstopnice za Smile Ljubljana = ) si jo lahko še danes zagotoviš TUKAJ.

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com

  You don't have permission to register