fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Obiskovalci dogodka leta: 20.000-krat hvala!

  Obiskovalci dogodka leta: 20.000-krat hvala!

  Zgodilo se je. Težko pričakovani največji »open air« dogodek v Sloveniji je sedaj za nami. Na tisoče spominov, neverjetnih izkušenj in pozitivnih vibracij, ki si jih bomo mi, in upamo da tudi vi, zapomnili za vedno. 12 tisoč vas je letos z nami teklo v barvah in skoraj 20 tisoč vas je z nami zaplesalo v noč polno zabave, ljubezni in vrhunske elektronske glasbe.

  Tušev Tek Barv je letos presegel vsa pričakovanja. Pestro dnevno dogajanje in promocije, uspešno izpeljan tek v barvah, rekordno število obiskovalcev in vrhunski lineup izvajalcev svetovnega ranga. Ogreli so nas MOBO, Tim Urbanya, Kosta Radman in danski DJ Martin Jensen, ki se je vsem obiskovalcem na svojem Instagram profilu zahvalil z zapisom v slovenščini: SLOVENIA! Hvala vam!

  Za njimi je na oder prišla naša edina izvajalka nežnejšega spola MATTN, ki je poskrbela tako za vaša ušesa kot za oči. Lepa Belgijka je s svojimi ritmi in stasom poskrbela za neverjetno energijo med obiskovalci.

  Njen belgijski kolega Felix De Laet, bolj znan kot Lost Frequencies, je s svojimi svetovno znanimi melodijami poskrbel, da je ob njem zapelo celotno občinstvo.

  Za tiste, ki so jim všeč bolj progresivni zvoki elektronske glasbe, je poskrbela polovica dua Vini Vici. S skladbo Great Spirit, ki sta jo sproducirala v sodelovanju z zvezdnikom Arminom van Buurenom, je Ljubljano popeljal v ekstazo.

  Največji headliner večera pa je bil ameriški DJ, ikona elektronske glasbe, eden in edini – Steve Aoki. V svoji dolgoletni karieri je ustvaril že mnogo uspešnic, ki jih pozna vsak najmanjši ljubitelj elektronske glasbe.

  Na dogodku leta je izvedel svoje prepoznavno metanje torte v obiskovalce. Kar nekaj oboževalcev je prineslo plakate, ki so namigovali, naj jim Aoki vrže torto, zato je to tudi storil. In to kar TRINAJSTKRAT!

  Že čez dan pa so obiskovalci uživali ob zabavnih igrah in brezplačnih brezalkoholnih pijačah ter prigrizkih. Preizkusili so se v ogromnem pikadu, metanju na koš, po vodi drseli na napihnjenih krofih, zajahali pa so lahko tudi bika.

  Ob 17. uri so se vsi tekači podali po 5-kilometrski trasi, ki se je pričela in končala na Kardeljevi ploščadi. Letos jih je teklo okoli 12 tisoč in od pozitivne energije je na trasi kar pokalo po šivih. Tekli so tako mladi kot stari, ob tem vidno uživali in pustili, da jih holi barve oblečejo od glave do peta.

  Največja zahvala za izjemen dogodek gre zato vam, našim obiskovalcem, saj je bil Tušev Tek Barv 2019 prav zaradi vaše neverjetne energije res nekaj posebnega. Najlepša hvala vsakemu izmed vas, ki se je 21. junija zabaval z nami in se tako zapisal v zgodovino najboljših in največjih festivalov pri nas. Čeprav je dogodek leta za letos mimo, se že veselimo naslednjega, ko bomo zopet poskušali preseči vse meje in za vas pripraviti še večji spektakel. Se vidimo prihodnje leto!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register