fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  NAŠLI SMO FANTA S SLIKE: Preveri, kaj smo mu podarili = )

  NAŠLI SMO FANTA S SLIKE: Preveri, kaj smo mu podarili = )

  V nedeljo smo objavili prejeto fotografijo, slikano v Ljubljani, na kateri je bil ujet velik oboževalec Don Diabla – nosil je namreč jakno, ki je del njegovega uradnega “merch-a”. Skrivnosti fant se nam je v zasebnem sporočilu na Instagramu že isti dan tudi javil in dokazal, da je na fotografiji res on, zato smo se odločili, da ga obdarimo.

  Veliki Don Diablov oboževalec je Bor Kolar, ki mu bomo podarili VIP vstopnico za Smile Ljubljana = ) in uradni hoodie festivala. Zakaj pa pravzaprav tako obožuje Don Diabla?

  »Razlogov je veliko. Največji je seveda njegova glasba, ki v svet Future housa vedno znova prinaša nove razsežnosti mogočnega, vsak njegov komad pa je zgodba zase, zato me vedno znova presneti,« pravi Bor. »Naslednja je njegova skromna osebnost in prijaznost do soljudi,« trdi. Ko je obiskal njegov koncert, si je Don Diablo po njem namreč vzel še več kot pol ure in iz odra delil avtograme in slike, kar je Bora navdušilo. »Tretji razlog pa sta njegova založba Hexagon in Hexagon Radioshow, kjer veliko pozornosti posveča iskanju mladih talentov in daje priložnost mladim nadobudnim ustvarjalcem in DJ-jem,«  še dodaja.

  Jakna iz fotografije pa ni edini kos Don Diablovega merch-a, ki ga ima Bor v lasti. Pravi, da se mu sam ne more upreti. Trenutno si lasti že 4 njegove jakne, v planu pa ima, da si za Smile Ljubljana nabavi še kaj novega.

  Če si jakno ali kakšen drug kos Don Diablovega merch-a želite tudi vi, si ga lahko kupite na shop.dondiablo.com/.

  Nikoli ne veste, mogoče pa prihodnji mesec v Ljubljani kdo slika vas 😉

  Če še nimate vstopnice za Smile Ljubljana = ) si jo lahko še danes zagotovite TUKAJ. Prav tako jo lahko direktno kupite v trafikah 3DVA in bencinskih servisih OMV z Multi točko: https://www.entrio.si/outlets

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com

  You don't have permission to register