fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Na Tušev Tek Barv se vrača Kosta Radman

  Na Tušev Tek Barv se vrača Kosta Radman

  Naslednji nastopajoči na Tuševem Teku Barv 2019 je naš sosed Kosta Radman – eden izmed najuspešnejših in obetavnih DJ-jev na Hrvaškem. Izglasovan je bil celo za najboljšega EDM DJ-ja na Hrvaškem, že deseto leto pa je glavni hišni DJ znanega kluba Papaya v žurerski Zrćah na Pagu, ki je 6. top klub na DJ MAG lestvici najboljših klubov na svetu.

  Tokrat pa naše deželice ne bo obiskal prvič. Hrvaški DJ je obiskovalce Tuševega Teka Barv zabaval že leta 2017 in 2018, ko je prav tako nastopal na dogodku leta. Takrat je občinstvo presenetil z nastopom z našo mlado pevko Raiven.

  Kosta pa je v glasbenih vodah že od svojih najstniških let. Glasba mu je takrat pomagala pri izražanju samega sebe. Šele leta 2009 pa se je javno predstavil hrvaški glasbeni sceni in od takrat naprej dobival zgolj pozitivne odzive.

  Njegov prvi uradni singl »Bellerophon« je navdušil mnoge druge znane DJ-je, pozornost pri preostali javnosti pa je vzbudil šele, ko so na spletu njegovo skladbo okronali za skladbo Swedish House Mafie. Napaka je povzročila večjo prepoznavnost njegove pesmi in je tako postala velik hit.

  Leta 2013 je v sodelovanju z duom Vanillaz izdal singel »Back 2 life« in premierno predstavil svoj prvi videospot na MTV-ju. Skladbo, ki jo je odpela naša pevka Hanna Mancini, je iz dneva v dan postajala bolj uspešna. Kasneje se je zopet združil z Vanillaz in Plastik Funk. Skupaj so izdali skladbo »Sidekick«, ki je navdušila izvajalce kot so Hardwell, David Guetta, Fedde Le Grand in Bassjackers.

  Kosta s svojimi energičnimi nastopi vedno navduši obiskovalce klubov in festivalov, prav tako pa je že igral ob boku zvezd kot so Tiesto, Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingross, Alesso in drugi. Leta 2016 je bil na strani Klubska scena izglasovan za hrvaškega ambasadorja v kategoriji »Best EDM DJ«.

  21. junija se bo le za Tušev Tek Barv 2019 vrnil v našo prelepo deželo in dobro ogrel oder in obiskovalce ter jih pripravil na še večje zvezde. Če še nimate svoje vstopnice, si jo zagotovite še danes na povezavi: https://www.entrio.si/event/tusev-tek-barv-2019-5-obletnica-5754
  Se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register